To je to što me zanima!

Nestali TV kuhar Dejan purger je po baki: 'Skuhao' si je zatvor

SVESTRAN Kolege je iznenadila vijest o uhićenju. Opisuju ga kao velikoga gurmana, veseljaka i stručnjaka... Nekoliko godina živio je na zagrebačkim Sveticama, a u zadnje vrijeme na Trešnjevci
Vidi originalni članak

Beograđaninu sa zagrebačkom adresom, kuharu Dejanu Markusu (44), gubio se svaki trag od 7. veljače, a onda se dogodio filmski preokret - doznalo se da je zapravo u zatvoru.

BEOGRAĐANIN DEJAN MARKUS U Zagrebu nestao slavni kuhar, sestra ga traži: 'On nije takav'

Svoju zagrebačku priču počeo je 2012. godine, kad je ovaj purger po baki poslom došao u našu metropolu. Dotad je živio u Beogradu i bio menadžer beogradskog Hotela Palace.

Prije dvije godine otvorio je prvi butik knedli, Servus, u Oktogonu, a pokrenuo je i vinoteku The Wine u Vlaškoj ulici. U hrvatskim kulinarskim i gastronomskim vodama bio je rado viđen i odlično su ga prihvatili, ali ističu da nije do kraja pokazao sve svoje sposobnosti, da se nije profilirao kao kuhar.

Kad se nakon knedli “bacio” na vino, ističu vrsni hrvatski kulinari, izašlo je na vidjelo koliko se dobro snalazi u tom području. Kažu nam i kako je puno putovao, što danas, nakon uhićenja, gledaju potpuno drugim očima. Nekoliko godina živio je na zagrebačkim Sveticama, a u zadnje vrijeme na Trešnjevci. Kažu da nije bio u vezi, a da nije u Zagrebu imao niti rodbine. Opisuju ga i kao zabavnog, veselog i uvijek spremnog pomoći...

FILMSKI OBRAT Nestali TV kuhar je u zatvoru, 'pao' je s drogom u Sloveniji

Markus se proslavio u srpskoj kulinarskoj emisiji “Kuvati sa srcem”, gdje se pojavio u više od 1900 epizoda, a gastro emisija prikazivala se na RTS-u. Koliko je to bila rado gledana emisija govore i komentari gledatelja, koji se rado prisjećaju omiljenog showa.

- To su vodili novinar Velimir Dejanović Veca i kuhar Dejan Markus. I uvijek su imali jednoga gosta, bio on iz svijeta novinarstva ili estrade ili na bilo koji drugi način poznat javnosti - pisali su ljudi na društvenim mrežama. Nakon što su članovi obitelji shvatili da se ne javlja, zabrinuli su se jer su znali da mu to nije svojstveno.

Sestra Jelena Markus na društvenim mrežama je objavila kako traži brata. U međuvremenu je prijavila i nestanak policiji, a onda je uskoro objavila kako je Dejan pronađen. Ipak, dodala je kako ne može ništa više otkriti, odnosno kako ni sama ne raspolaže s više informacija. Tad se, dakle, saznalo gdje trenutačno boravi - u slovenskom zatvoru. Jutarnji list piše kako je ondje završio jer su mu u autu pronašli tri litre amfetamina u bocama. Odmah je priveden, a s obzirom na to da je riječ o stranom državljaninu, odredili su mu pritvor.

- Uhićen s drogom? Ne mogu vjerovati da bi moj brat bio tolika budaletina. Pa on ni ne puši. Život nam se pretvorio u rasulo - rekla je u šoku Markusova sestra za Jutarnji list.

POGLEDAJTE NOVU EPIZODU SERIJALA 'ZENZACIJA':

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Idi na 24sata

Komentari 19

  • sosed 15.02.2020.

    čovjek bio na specijalnom tajnom tajnom zadatku,odmah ga osloboditi da konzumenti ne oskudjevaju

  • skic1 15.02.2020.

    Nit zna kuhat nit zna dilat. Teletabis

  • 15.02.2020.

    Prvo pravi jugosloven , Srbija zatim Hrvatska i sad će u Sloveniji biti par godina ...ali se bliži zapadu ...drugo piše da je gurman sto se i vidi na njemu ...treće purger po baki ?!! No comment svašta

Komentiraj...
Vidi sve komentare