Na portal se također možeš prijaviti i
putem svog Facebook ili Google računa.
ili Prijava Prijavi se
74 komentara

Nestali TV kuhar je u zatvoru, 'pao' je s drogom u Sloveniji

TV kuhar Dejan Markus u automobilu je navodno prevozio boce amfetamina te je uhvaćen i odmah pritvoren. Sestra koja je pokrenula potragu za donedavno nestalim kuharom, tvrdi kako zasad ne zna ništa

Zagreb: Otvorenje butika knedli Servus u Oktogonu
Foto: Sandra Simunovic/PIXSELL
74 komentara

Beograđanin sa zagrebačkom adresom, kuhar Dejan Markus (44) nestao je u Zagrebu prošlog tjedna, a zabrinuta sestra Jelena Markus na društvenim mrežama je objavila kako traži brata. Ona se posljednji put čula sa Dejanom u petak, a u međuvremenu je prijavila i nestanak policiji.

Zagreb: Otvorenje butika knedli Servus u Oktogonu | Autor: Sandra Simunovic/PIXSELL Foto: Sandra Simunovic/PIXSELL

Uskoro je na društvenim mrežama objavila kako je Dejan pronađen, a Jutarnji list piše kako je Markus u slovenskom zatvoru. Tamo je završio jer su mu, navodi se,  u autu pronašli tri litre amfetamina u bocama. Odmah je priveden na obradu, a s obzirom na to da je riječ o stranom državljaninu, određen mu je pritvor.

Foto: Facebook

- Uhićen s drogom? Ne mogu vjerovati da bi moj brat bio tolika budaletina. Pa on niti ne puši. Ako je pritvoren, zar nema pravo na poziv? Ako je doista pritvoren, ne mogu vjerovati da bi bio toliko bezosjećajan da obitelj ne obavijesti. Ne znam što više misliti, jer od petka, otkad je nestao, život nam se pretvorio u rasulo - rekla je šokirana Markusova sestra za Jutarnji.

U međuvremenu policija je maknula njegov profil iz Nacionalne evidencije nestalih osoba (Nena) što znači da je nađen te za njime više ne tragaju.

Zagreb: Otvorenje butika knedli Servus u Oktogonu JEDINA INFORMACIJA Oglasila se sestra nestalog TV kuhara: Znamo da je Dejan živ

- Imamo informaciju da je živ, ništa drugo. Policija nam nije dala nikakve dodatne informacije - otkrila nam je Jelena ranije, a na Facebooku je napisala kako neće u ništa vjerovati dok brata ne vidi vlastitim očima. 

Zagreb: Otvorenje butika knedli Servus u Oktogonu | Autor: Sandra Simunovic/PIXSELL Foto: Sandra Simunovic/PIXSELL

Na napise kako joj je brat u Sloveniji 'pao' s bocama amfetamina te naš telefonski upit bila je kratka. 

- U roamingu sam, ne mogu sada razgovarati. Ne znam ništa konkretno još uvijek o tome - rekla nam je.

Naši partneri pišu
Message