To je to što me zanima!

Netko će večeras plakati od muke, a netko zbog luka

Špičeku više nije do šale! Ljut je jer natjecatelji showa 'Tri, dva, jedan – kuhaj!' ne slušaju savjete žirija, ali i zato što i dalje ne znaju baratati osnovnim znanjem kulinarstva
Vidi originalni članak

Špičeku više nije do šale! Ljut je jer natjecatelji showa 'Tri, dva, jedan – kuhaj!' ne slušaju savjete žirija, ali i zato što i dalje ne znaju baratati osnovnim znanjem kulinarstva poput rezanja luka. Kako bi napokon tome stao na kraj, Špiček će im večeras održati lekciju za pamćenje u obliku male škole rezanja luka.

Još je jučer prijetio natjecatelju imenjaku, Tomislavu Parlovu, da će mu donijeti vreću luka kojeg će morati narezati 'kako Bog zapovijeda'. Međutim, alfa i omega žirija showa Tomislav Špiček je svakom natjecateljskom paru na radnim jedinicama ostavio iznenađenje. 

Uz rebarca kao današnju glavnu namirnicu, pod zvonom im je stavio i glavicu luka uz napomenu da ga moraju očistiti i narezati prije nego li on dođe u obilazak. Vidjevši da se i ostali natjecatelji muče s rezanjem luka, pri čemu se često i porežu nožem, Špiček će ipak uzeti stvari u svoje ruke i održati im školicu na temu 'kako pravilno narezati luk'.

S obzirom da su kuhinje novog svijeta tema tjedna, natjecatelji će večeras morati svojim rebricama dati dašak Sjeverne Amerike. Bit će tu raznih varijanti od kojih će se žiriju dizati kosa na glavi – rebrica s kivijem, u kiselom kupusu, u umaku od čilija, vrhnja i kakaa ili pak s ljutikom i prošekom.

Međutim, jedan će natjecateljski par natjerati Ivana da s gađenjem iznenada napusti set.

Jesu li natjecatelji zapamtili sve Špičekove male tajne velikog majstora kuhinje, barem što se luka tiče, i zbog čega je Ivanu bilo slabo? Odgovore doznajte večeras u novoj epizodi kulinarskog showa 'Tri, dva, jedan – kuhaj!' u 20:45 na RTL-u.

Idi na 24sata

Komentari 2

  • isengard 16.02.2016.

    inače kombinacija rebrica s kiselim kupusom ili čilijem ne može biti loša...ako je dobro napravljena :)

  • krvave gaće s velebita 16.02.2016.

    ovi sa juga nemaju blage veze sa kuhanjem di su ih samo našli ona brača kao imaju restoran bave se kuhanjem ne znaju skuhati rižu sprdnja od ekipe

Komentiraj...
Vidi sve komentare