Obavijesti

Show

Komentari 2

Netko će večeras plakati od muke, a netko zbog luka

Netko će večeras plakati od muke, a netko zbog luka
6

Špičeku više nije do šale! Ljut je jer natjecatelji showa 'Tri, dva, jedan – kuhaj!' ne slušaju savjete žirija, ali i zato što i dalje ne znaju baratati osnovnim znanjem kulinarstva

VIDEO

Špičeku više nije do šale! Ljut je jer natjecatelji showa 'Tri, dva, jedan – kuhaj!' ne slušaju savjete žirija, ali i zato što i dalje ne znaju baratati osnovnim znanjem kulinarstva poput rezanja luka. Kako bi napokon tome stao na kraj, Špiček će im večeras održati lekciju za pamćenje u obliku male škole rezanja luka.

Još je jučer prijetio natjecatelju imenjaku, Tomislavu Parlovu, da će mu donijeti vreću luka kojeg će morati narezati 'kako Bog zapovijeda'. Međutim, alfa i omega žirija showa Tomislav Špiček je svakom natjecateljskom paru na radnim jedinicama ostavio iznenađenje. 

Uz rebarca kao današnju glavnu namirnicu, pod zvonom im je stavio i glavicu luka uz napomenu da ga moraju očistiti i narezati prije nego li on dođe u obilazak. Vidjevši da se i ostali natjecatelji muče s rezanjem luka, pri čemu se često i porežu nožem, Špiček će ipak uzeti stvari u svoje ruke i održati im školicu na temu 'kako pravilno narezati luk'.

S obzirom da su kuhinje novog svijeta tema tjedna, natjecatelji će večeras morati svojim rebricama dati dašak Sjeverne Amerike. Bit će tu raznih varijanti od kojih će se žiriju dizati kosa na glavi – rebrica s kivijem, u kiselom kupusu, u umaku od čilija, vrhnja i kakaa ili pak s ljutikom i prošekom.

Međutim, jedan će natjecateljski par natjerati Ivana da s gađenjem iznenada napusti set.

Jesu li natjecatelji zapamtili sve Špičekove male tajne velikog majstora kuhinje, barem što se luka tiče, i zbog čega je Ivanu bilo slabo? Odgovore doznajte večeras u novoj epizodi kulinarskog showa 'Tri, dva, jedan – kuhaj!' u 20:45 na RTL-u.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 2
VIDEO

Sjećate li se Claudie Beni? Za 24 sata pričala o Dori i nestanku sa scene: 'Nisam bila za estradu...'
POBIJEDILA NA DORI 2003.

Sjećate li se Claudie Beni? Za 24 sata pričala o Dori i nestanku sa scene: 'Nisam bila za estradu...'

Pjevačica se vraća s grupom Teens nakon više od 20 godina pauze, prisjetila se nastupa na Eurosongu, ali i iznenadnog odlaska sa scene

Sjećate se Petre iz 'Zabranjene ljubavi'? Ovako danas izgleda
GLUMICA

Sjećate se Petre iz 'Zabranjene ljubavi'? Ovako danas izgleda

Anita Berisha proslavila se ulogom Petre u seriji 'Zabranjena ljubav' koja se počela prikazivati 2004. godine