To je to što me zanima!

Nick Cannon dobit će i 12. dijete: Ovo su sve njegove partnerice s kojima već ima ili će imati djecu

Voditelj je prije mjesec dana dobio deseto dijete, a sada čeka još jedno, ali s drugom partnericom
Vidi originalni članak

Voditelj Nick Cannon (42) prije mjesec dana dobio je deseto dijete s partnericom Brittany Bell. Njegova druga partnerica, Abby De La Rosa trenutno je trudna. Sada je objavljeno da je još jedna od njegovih bivših partnerica, Alyssa Scott, također trudna.

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Iako se ispočetka nije znalo je li dijete njegovo, otkriveno je da ipak je otac. Cannonova obiteljska situacija javnosti je vrlo komplicirana zbog velikog broja partnerica koje ima u isto vrijeme.

OTKRIO I IME Cannon je dobio deseto dijete, drugo u proteklih mjesec dana: Još jedan blagoslov, sretan sam

Voditelj je svoju obitelj počeo zasnivati s poznatom pjevačicom Mariah Carey. Par se vjenčao 2008. godine, a 2011. godine dobili su blizance, Monroe i Morrocan. Bivši supružnici rastali su se 2016. godine, ali su ostali u dobrim odnosima zbog zajedničke djece.

Godinu dana nakon razvoda s Carey, Nick je dobio još jedno dijete s Brittany Bell, sina kojega su nazvali Golden Sagon. S Bell ima još dvoje djece, kćer Powerfull Queen, rođenu 2020. godine i sina Rise Messiah koji se rodio prije mjesec dana.

U 2021. godini Cannon i Abby De La Rosa dobili su blizance, Ziona Mixolydiana i Zillion Heir. Ranije ove godine, par je objavio da čekaju i treće dijete.

Iste godine je dobio sina Zena s Alyssom Scott. Međutim, Zen je tragično preminuo s 5 godina zbog posljedica tumora na mozgu. Alyssa Scott trenutno je ponovno trudna, a saznalo se da je otac Nick.

POGLEDAJTE VIDEO: 

Idi na 24sata

Komentari 0

Komentiraj...
Vidi sve komentare