To je to što me zanima!

Nikola Vlašić srušio je Škote, a uskoro stiže i prinova u obitelj...

Zapažen i borben na terenu, u privatnom životu Nikola je sušta suprotnost. Krajem svibnju oženio se dugogodišnjom djevojkom Anom u crkvi Sv. Lovre u Splitu
Vidi originalni članak

Hrvatska reprezentacija sinoć je u odličnoj utakmici savladala Škotsku rezultatom 3:1 i plasirala se u drugu fazu natjecanja Europskog prvenstva.

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Jedan od velikih junaka utakmice bio je splitsko dijete Nikola Vlašić, koji je pogotkom i zalaganjem na terenu pokazao o kakvom je igraču riječ.

ČESTITAMO! Nikola Vlašić u Splitu je oženio djevojku Anu, a stiže i prinova

Zapažen i borben na terenu, u privatnom životu Nikola je sušta suprotnost. Krajem svibnju oženio se dugogodišnjom djevojkom Anom u crkvi Sv. Lovre u Splitu.  Uskoro sretan par očekuje i prinova u obitelji, Ana bi krajem mjeseca trebala roditi njihovo prvo dijete.

Nikola i Ana su u vezi već pet godina i žive u Moskvi gdje Nikola igra za CSKA. Nakon što je Nikola preselio iz Evertona u CSKA njegova Ana se posvetila fakultetu, a onda se i ona doselila u Moskvu.

POGLEDAJTE SLAVLJE NAVIJAČA NAKON POBJEDE:

Idi na 24sata

Komentari 26

  • mentalist1 24.06.2021.

    Svaka cast vlasicu, a jos vise na tome sto je uspio naci zenu nizu od sebe

  • Brankec 12 24.06.2021.

    Jos jedan pogodak sad u pon i to poklonit svom nasljedniku neka je sretno bilo kako u privatnom zivotu tako i na terenu decki sretno u pon 

  • 7vuk777 23.06.2021.

    poz skromnoj obitelji vlašić a nikoli želim svu seću u životu,tako veliki a tako mali

Komentiraj...
Vidi sve komentare