To je to što me zanima!

Nina Badrić slavi 49. rođendan, a večeras nastupa na Peristilu

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video
Pjevačica sa svojim pratiteljima komunicira putem društvenih mreža. Danas se pohvalila predivnom kreacijom domaćeg brenda eNVy Room u kojoj će večeras nastupati...
Vidi originalni članak

Pjevačica Nina Badrić danas ima nekoliko razloga za slavlje.

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Naime, danas slavi svoj 49. rođendan, a osim toga večeras će održati koncert na Peristilu.

PROBLEM S OBOŽAVATELJEM Nina Badrić o jezivom iskustvu: 'Stavio je uređaj za praćenje na moj auto! Hvala policiji za sve'

Nina se povodom današnjeg dana oglasila na društvenim mrežama. Sa svojim pratiteljima podijelila je fotografiju u predivnoj dugoj haljini domaćeg brenda eNVy Room. Pratitelji su odmah pohvalili Nini izgled i bijelu haljinu koja naglašava njezine obline, a zapazili su i veliki dekolte na haljini sirena kroja.

- Danas je moj rođendan i ništa mi neće ovaj dan pokvariti. Haljinu imam, vidimo se na Peristilu - napisala je ova pjevačica u opis ispod fotografije.

Povodom njezinog rođendana u komentarima su joj poželjeli sretan rođendan i brojne zvijezde poput Lane Klingor Mihić, Albine Grčić, Marka GrubnićaŽanamari Perčić, Luke Nižetić te mnogi drugi. Fotografija je u kratkom vremenu skupila preko 11 000 lajkova i 500 komentara.

'TOP, KAO I UVIJEK' Badrić objavila fotku s krstitki sina Marije Husar Rimac, no svi pričaju samo o njezinom odijelu

Prisjetimo se, Nina Badrić, nedavno je izjavila za Novu TV kako je u potpunosti promijene neke životne navike što su primijetili i pratitelji na društvenim mrežama. 

- Prije kad bih znala pojesti komad mesa, onda bih dva sata odspavala, a sada sam čila, mila, vesela. Čak mi je i maserka rekla da mi je bolji tonus kože- rekla je tada pjevačica.

Idi na 24sata

Komentari 25

  • VLADEK72 06.07.2021.

    Izgleda kao sirena koja je zavodila Odiseja, samo što Nina ima ogromnu guzu.

  • velma 05.07.2021.

    Ovoj se ne sviđa gulit krumpire,a sva nabrekla od debljine,žali Bože ,haljine...

  • Bicek1 05.07.2021.

    nije loša 

Komentiraj...
Vidi sve komentare