To je to što me zanima!

Nina Martina i Mario zajedno uživali na zabavi Lucije Šarić...

Nina Martina inače je klijentica u Lucijinom salonu, a cijelo vrijeme nije se odvajala od Marija. Bivši natjecatelji posljednje sezone 'Života na vagi' među prvima su napustili otvorenje
Vidi originalni članak

Bivša kandidatkinja showa 'Život na vagi' Lucija Šarić (24) otvorila je vlastiti salon za ljepotu 'Venus', a među pedesetak uzvanika našli su se i njezini kolege iz showa.

Nina Martina Korbar (25), Mario Mandić (26) i pobjednik showa Alen Abramović (46) čestitali su Luciji na njezinom velikom uspjehu, a usput su se malo počastili pićem i kolačima.

Plijenili su pažnju ostalih uzvanika koji nisu mogli ne primijetiti vidljivu transformaciju bivših kandidata 'Života na vagi'.

Inače, Nina Martina klijentica je u Lucijinom salonu ljepote i oduševljena je, kako kaže, različitim uslugama koje salon bivše kandidatkinje 'Života na vagi' pruža.

Cijelo vrijeme Nina Martina nije se odvajala od Marija, a bivši natjecatelji posljednje sezone RTL-ovog showa među prvima su napustili otvorenje te tako propustili rezanje i kušanje torte.

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Pratite nas na našem Instagram profilu!

TREBA IH SE JAKO PAZITI: Ženama rođenima u ovom horoskopskom znaku muškarci ne mogu odoljeti 

Idi na 24sata

Komentari 56

  • 27.03.2019.

    A Nina Martina uziva u drustvu ozenjenjog muskarca

  • tttinkyyy 26.03.2019.

    Svi su se nadebljali od završetka snimanja. Nažalost, ali isto se desilo i amerikancima koji su i smislili ovaj koncept emisije. Ugl. nema ništa od toga trajno, dok ih se tamo muči i izgladnjuje dobro je...čim se vratiš u stvarni svijet 'ajmo jovo nanovo'.

  • Shadowsss1988 24.03.2019.

    Eto samo da napišem da sam ja radio instalacije vode i grijanja u tom salonu u Maksimirskoj. Nije da se hvalim 😀

Komentiraj...
Vidi sve komentare