To je to što me zanima!

Nina Martina Korbar napušta 'Supertalent': Moj put je završio kada je trebao zasjati, žao mi je

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video
Tužna sam što sam trebala napustiti natjecanje, ponajviše jer mi vi pružate toliko veliku podršku, toliko me obasipate komplimentima i oduševljenim reakcijama na moje pjevanje, rekla je Nina Martina
Vidi originalni članak

Nina Marina Korbar (28)  ranije je oduševila četveročlani žiri showa 'Supertalent', ali i gledatelje koji su očarani njezinim vokalnim sposobnostima. Ipak, to nije prvi put da se predstavila javnosti jer je već 2018. sudjelovala u emisiji 'Život na vagi'.

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Naime, sada se Nina Martina oglasila na društvenoj mreži Instagram i svojim pratiteljima dala do znanja da napušta show 'Supertalent'.

- Dragi svi, ne znam kako započeti s ovom objavom i kako vam ovo reći, jer sam i sama u šoku, ali, nažalost, moj put u Supertalentu je završio baš onda kad je trebao zasjati u punom sjaju. Naime, ovo su fotke s generalne probe, koja je bila predobra, zabavna, napravili smo top scenski nastup, dogovorili probnu šminku i frizuru, dizajnirali smo ženstveni i moćni styling, a pjesma? - započela je ona.

ODUŠEVILA U SUPERTALENTU Nina Martina za 24sata: Mario i ja otvorili smo teretanu, a u showu bih voljela pobijediti

- Pjesma je trebala biti 'Moja ljubav' Nine Badrić, ali u drugačijem aranžmanu, prilagođenom meni, mom izričaju, mom karakteru i s ciljem da sve vas zadivimo i napravimo jedan nastup na hrvatskom jeziku kakav ste vi zaslužili i koji ste jedva čekali. Marija Husar i ja smo imale nekoliko proba i bile smo jako uzbuđene oko nastupa, ali, nažalost, sve je to ostalo na ideji jer sam dva dana nakon generalne probe bila pozitivna na koronavirus i zato sam bila 'primorana' odustati od daljnjeg natjecanja i snimanja polufinalne emisije - nastavila je.

Nina Martina priznala je kako ju je ta činjenica šokirala, rastužila, rasplakala te ju ostavila bez teksta.

- Nevjerica da neću nastupiti i da više nisam u 'Supertalentu' je i dalje prisutna i ta činjenica me još uvijek boli. Bila sam spremna za nastup, spremna pružiti vam ono što vi iščekujete i zaslužujete, a to je brutalan vokalni i scenski nastup koji bi unio toplinu i radost u vaša srca - objasnila je.

RAZVALILA NA SUPERTALENTU Oglasila se Nina Martina: Ovo je genijalno, puna sam dojmova

Napisala je i kako joj je jako i neopisivo žao što je morala napustiti natjecanje.

- Jako mi je i neopisivo žao ovo pisati, tužna sam što sam trebala napustiti natjecanje, ponajviše jer mi vi pružate toliko veliku podršku, toliko me obasipate komplimentima i oduševljenim reakcijama na moje pjevanje da nemam riječi... Zbog vas sam dobila dodatnu hrabrost i još više ojačala samopouzdanje. Uvjerena sam da bismo ušli u finale i da bih uz vašu ogromnu podršku dogurala jako daleko, možda čak i do same pobjede - rekla je.

- Žao mi je, stvarno je, ali ovo se očito trebalo dogoditi. Čovjek snuje, Bog određuje. Na meni je da sada ostanem jaka, fokusirana i radim na novom planu i putu do uspjeha. Hvala 'Novoj TV' na predivnoj organizaciji, na odličnom timu ljudi s kojima sam surađivala i odličnoj vibri, trudu i atmosferi. Vjerujem da ćemo surađivati ponovno. Hvala svima vama na nevjerojatnoj podršci, beskrajno mi puno znači. Do ponovnog susreta, vaša Nina - zaključila je za kraj Nina Martina na društvenoj mreži.

IZGUBILA VIŠE OD 60 KILA Nina Martina iz 'Života na vagi' stiže u 'Supertalent': Glazba je dio mene, kilaža me sputavala

Njezini pratitelji, iako je rastužila ova vijest, odmah su joj pružili podršku.

- Jako mi je žao, ali glavu gore i bit će još prilike za sve, prijavi se iduće godine - napisala je jedna pratiteljica ispod objave Nine Martine.

- Ti si pobjednica bez obzira na izostanak polufinala i finala, sada se oporavi i sve ce biti u redu. Ima puno pozornica koje čekaju tvoj nastup i puno gledatelja koje si očarala samo jednom izvedbom..i koji očekuju tvoje nastupe...drži se... - složio se i drugi pratitelj na društvenoj mreži Instagram.

Idi na 24sata

Komentari 78

  • Karmelićanka 06.12.2021.

    Baš dobro da je ne moramo slušati

  • vedii888 05.12.2021.

    "Supertalent"

  • Cirenac 05.12.2021.

    Nikakva štete zbog toga neće biti.

Komentiraj...
Vidi sve komentare