Obavijesti

Show

Komentari 47

Nina Martina za 24sata: Mario i ja otvorili smo teretanu, a u showu bih voljela pobijediti

Nina Martina za 24sata: Mario i ja otvorili smo teretanu, a u showu bih voljela pobijediti
6

I dalje treniram i pazim na prehranu, ali sam fleksibilnija. Još uvijek nisam dosegla razinu discipline kojoj težim, ali se trudim i radim na sebi, rekla nam je Korbar

VIDEO

Nina Marina Korbar (28) oduševila je četveročlani žiri showa 'Supertalent', ali i gledatelje koji su očarani njezinim vokalnim sposobnostima. Ipak, to nije prvi put da se predstavila javnosti jer je već 2018. sudjelovala u emisiji 'Život na vagi'. Popričali smo s njome povodom prolaska u polufinale. 

POGLEDAJTE VIDEO: Ninin nastup 

Nakon showa u kojem ste izgubili kile i vratili samopouzdanje, napokon ste se odlučili predstaviti javnosti svoju ljubav - glazbu. Kako ste skupili hrabrost? 
Oduvijek volim pjevanje i uživam u glazbi. Kroz pjevanje se najbolje predstavljam i izražavam. Ljudi koje me znaju uvijek me nagovaraju da pjevam, da trebam više isticati svoje glazbene talente, pa sam tako odlučila stati na pozornicu Supertalenta.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

Kako ste reagirali kad ste vidjeli da ste dobili 4 'da'? 
Bila sam jako sretna iako sam negdje u sebi i očekivala 4 da. Kad u nečem uživate i date cijelu sebe onda je jako lijepo vidjeti da je ljude dotaknula vaša izvedba, da su doživjeli vašu emociju i uživali u nastupu. Na pozornici nastupate za ljude izlagajući razne emocije i predajete im dio sebe. Bez obzira je li ispred vas žiri, jedna osoba ili ogromna publika, znati da ih je dotaknula izvedba, to je uspjeh. To je bit svega.

Koliko bi vam značila pobjeda u showu i kako se pripremate za iduće nastupe?
Puno bi mi značila jer je ovo natjecanje u kojem svi mi predstavljamo talente u kojima smatramo da smo najbolji. 
Vježbam pjesmu koju smo izabrali za polufinale, radimo na glazbenom i vokalnom aranžmanu, stylingu itd, nema nekih posebnih priprema.

Mislite li da će Supertalent biti odskočna daska pa da ostvarite glazbenu karijeru?
Vidjet ćemo. Čovjek snuje, Bog određuje. 

Gdje se vidite za 5 godina i s kime biste htjeli ostvariti duet? 
Ovo je teško pitanje. S obzirom da smo Mario i ja otvorili teretanu M2 WORKOUT boutique i jako smo zadovoljni kako napredujemo, svakako planiramo ulagati u nju i dalje, postoje sad i jedan novi poslovni pothvat vezan zu zdravu prehranu koji planiram pokrenuti, a vidjet ćemo i što će se sve izroditi iz Supertalenta. Nisam razmišljala sa kime bih voljela ostvariti duet. Puno je planova i ciljeva, ali idem korak po korak, predajem sve u Božje ruke. Ja se trudim, a biti će onako kako On želi. 

Koji su vaši glazbeni uzori i životni uzori?
Nemam uzore. Više promatram neke ljudske osobine, djela, ponašanje i uspjehe, pa mi je u određenim trenucima to aspiracija i motivacija za bolji rad na sebi i jačanje motivacije za ostvarivanje vlastitih ciljeva. U glazbi mi je najveća inspiracija Whitney Houston. Ona je bila posebna i zauvijek će to i ostati.

Nina Martina iz 'Života na vagi' svojom izvedbom digla publiku na noge: 'Koja si ti senzacija'
Nina Martina iz 'Života na vagi' svojom izvedbom digla publiku na noge: 'Koja si ti senzacija'

Koju glazbu slušate u slobodno vrijeme? 
Najviše volim Whitney, Celine Dion, Mariah Carey, Briana McKnight-a i slične izvođače. Mimo toga jako volim pop glazbu, zabavnu i klasičnu glazbu.

Bili ste u Brazilu svojedobno, ondje ste volontirali. Što ste sve radili ondje, jeste li pjevali nezbrinutoj djeci, kuhali, družili se s njima?
Da, u Brazilu sam volontirala i bilo mi je prekrasno. Sa djecom sam svirala, pjevala, učila sam ih engleski, malo sam ih učila i o našoj hrvatskoj kulturi i naravno, igrala nogomet. Ja znam da smo mi Hrvati ludi za nogometom, ali Brazilcima je lopta u krvi. To je nešto nevjerojatno. Na svakom uglu djeca igraju nogomet, a od svakojakih predmeta izrađuju lopte. Tamo je nogomet sve, tamo se nogomet diše, haha.

Pazite li i dalje striktno na prehranu i trenirate li redovito ili ste malo ipak fleksibilniji po tom pitanju? 
I dalje treniram i pazim na prehranu, ali sam fleksibilnija. Još uvijek nisam dosegla razinu discipline kojoj težim, ali se trudim i radim na sebi. Hranim se puno bolje nego prije 3,4 godine. Jedem zdravije, cjelovitije, balansiranije i više ulažem u sebe i svoje dugoročno zadovoljstvo sa samom sobom. 

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 47
VIDEO

Ella Dvornik: 'Ono kad imaš sve dokaze da te netko prevario...'
ZBUNILA PRATITELJE

Ella Dvornik: 'Ono kad imaš sve dokaze da te netko prevario...'

Poznata hrvatska influencerica je objavila par fotografija, a zatim se raspisala o svojem omiljenom 'emojiju' te iznenadila...

Aleksandra Prijović ima i drugi posao, a nema veze s glazbom: 'Uložila u njega 200.000 eura'
MEKA ZA CELEBRITYJE

Aleksandra Prijović ima i drugi posao, a nema veze s glazbom: 'Uložila u njega 200.000 eura'

Podržali su je brojni kolege s estrade, među kojima Rade Šerbedžija, Lepa Brena, Jelena Rozga, Aco Pejović, Andrija Milošević...
Ma što to Filip iz 'Braka na prvu' radi u 4 ujutro? Ne, ne vježba...
NOĆNA PTICA

Ma što to Filip iz 'Braka na prvu' radi u 4 ujutro? Ne, ne vježba...

Filipa Belića su eksperti 'Braka na prvu' spojili s Tamarom Razum. Kad ju je prvi put vidio, tvrdio je da ju nikad ne bi mogao odvesti baki, koja je važna figura u njegovu životu. Ipak, nedavno je promijenio mišljenje