To je to što me zanima!

Nina urlala na kolumnisticu: Ja nisam psihički slaba, tko si ti?

Naša manekenka u emisiji u živo napala je talijansku kolumnisticu Karinu Cascellu. Pričale su o Nininoj karijeri modela, odnosu s bivšim suprugom Fabriziom Coronom, te njihovom sinu Carlosu
Vidi originalni članak

Ja da sam psihički krhka? Tko si ti da me osuđuješ? Ne smiješ si dopustiti, ti si loš primjer za svoju kćer i za ljude koji stvarno pate, govorila je Nina Morić (42) povišenim glasom.

Naša manekenka u emisiji u živo napala je talijansku kolumnisticu Karinu Cascellu (39). Pričale su o Nininoj karijeri modela, odnosu s bivšim suprugom Fabriziom Coronom, te njihovom sinu Carlosu

'POSLJEDNJA LUDORIJA' Nina Morić kao gola slikarica predstavlja svoju prvu izložbu

- Carlos je sada dobro, smiren je. Mora biti zaštićen od svega ovoga. Živim za svog sina. Previše sam godina bila bez njega, sada smo ujedinjeniji nego ikad. On je jedinstven i poseban dječak, doista izvanredan - govorila je Nina Morić o sinovim emocijama nakon uhićenja Fabrizia Corone. 

Tema 'bivši muž' uzrokovala je sukob s Karinom Cascellom, koja ju je nazvala 'psihički krhkom' i ustvrdila da je Corona kriv što Nina nije nastavila karijeru modela. To je Ninu jako naljutilo. 

'BITI SEKS SIMBOL' Nina Morić: Što je sve ljepoticu dovelo do skandala i politike?

 - Odustala sam od svoje karijere supermodela. Ja bih se udala za Fabrizija 100 tisuća puta, ne žalim ništa, jer njegove mane nisu samo njegove ... Karina, ti nisi psiholog, uzmi si  diplomu i razgovarat ćemo još o tome - vikala je Nina. 

Manekenka tu nije stala. Nastavila je prigovarati i uznemireno savjetovati kolumnisticu u showu 'Muškarci i žene'. 

 - A što si ti učinila? Ne mislim da razgovaram s dobitnikom Oscara - rekla je Nina. 

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

 - Napravila si spot s Ricky Martinom. Ako dopustiš, ipak postoji određena razlika između Rickyja Martina i 'Muškaraca i žena!'  - odgovorila joj je Cascelle. Voditeljica Barbara d'Urso bezuspješno je pokušala smiriti tenzije.

Idi na 24sata

Komentari 8

  • tiha voda_492 12.04.2019.

    Pa šta je ovo dajte joj kruha da pojede...

  • STorm5 12.04.2019.

    Nekad prelijepa žena od čije je ljepote danas ostala samo sjena.

  • Dalmatino94 12.04.2019.

    Ma najluđa si moja nina

Komentiraj...
Vidi sve komentare