Na portal se također možeš prijaviti i
putem svog Facebook ili Google računa.
ili Prijava Prijavi se
Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata
34 komentara

Nina Morić: Što je sve ljepoticu dovelo do skandala i politike?

Nekako se uspjela izvući iz depresije te je pronašla novo zanimanje - politiku. Učlanila se u ekstremnu desnu, fašističku talijansku stranku u kojoj je jako aktivna. Danas je samo sjena one Nine iz 90-ih...

Foto: Instagram
34 komentara

Izazovne obline, oskudna obleka, prodoran pogled... Danas je takav kadar učestala pojava na profilima društvenih mreža anonimaca koji, sve češće i agresivnije, izgledom pokušavaju zaraditi koji ‘lajk’ više. Društveni trendovi tjeraju mnoge na to da žele postati zapaženi na račun izgleda ne bi li si olakšali ostvarivanje nekog, uglavnom, poslovnog cilja ili ambicije. No što kad seksepil obilježi ili definira nečiji životni stil?

Koja je cijena ljepote i seksepila? Kako se pjevačice, glumice i voditeljice nose sa statusom seks-simbola i što im on uopće donosi? Teret ili slavu? Bolju poslovnu priliku ili društvenu kritiku?

U serijalu 24sata ‘Biti seks-simbol’ ljepotice koje su obilježile protekle dekade u svojim ekskluzivnim ispovijestima govore o tajnama, usponima i padovima.

POGLEDAJTE VIDEO:

Bivša hrvatska manekenka Nina Morić (42) prije 20 godina dobila je ponudu koju nije mogla odbiti. Baš je nju pjevač Ricky Martin (48), koji tada još nije priznao da izlazi s muškarcima, odabrao da bude u njegovu glazbenom spotu. Nina je iskoristila svaku priliku da se što više približi pjevaču i ugrabi slavu.

ULAZI U POLITIKU Licemjerna: Imigrantica Nina Morić napada imigrante u Italiji

- Kad sam mu stavila jezik u usta, u čudu me pogledao i rekao: ‘Ovo nije bilo planirano’ - rekla je jednom prilikom Morić.

Foto: Harry Uzoka/Instagram

Nina je tad bila na vrhuncu karijere, ali što je vrijeme više prolazilo, to je ona postajala sve problematičnija zbog, kako kaže, teškog djetinjstva.

Foto: Harry Uzoka/Instagram

- Dok sam bila djevojčica, fizički i seksualno zlostavljao me moj otac - izjavila je svojedobno za talijansku TV postaju Canale 5.  Da bi pobjegla od fizičkog i seksualnog nasilja, odlučila je  otići iz Hrvatske. čim je uhvatila priliku.

'BACILA' SE U ISTRAŽIVANJE Nina Morić: Predstavio se kao plastični kirurg, tražio me seks

-  To je ostavilo trag na meni. Cijeli sam život zbog toga imala problema s muškarcima. Te je odnose obilježilo upravo to - objasnila je Nina.

Foto: Instagram/orijent

To je možda objašnjenje zašto je nakon raspada braka s talijanskim fotografom Fabrizijom Coronom (44), s kojim ima sina, počela mijenjati dečke kao čarape.

SNAŠLA SE Nina Morić je 'ostala bez vode': Posegnula je za starom kantom

Fabrizio, kojeg je Nina strpala u zatvor jer ga je ‘otkucala’ da je utajio 1,7 milijuna kuna poreza,  bio je nesretan jer su ga u pritvoru tretirali kao pravog kriminalca.

Foto: Facebook/Great danes "Von Unterwein"

- Ona je nesposobna majka, ne brine se za sina i psihički je poremećena - poručio je Corona iz zatvora iz kojeg je izašao 2015. godine. Nakon razvoda ponovno je ušla u brak, ovaj put s talijanskim poduzetnikom Massimilianom Dossijem. Vjenčali su se 2013. godine te se iste godine i rastali. 

NOVO RAZDOBLJE Nina Morić je odlučila: ‘Zbog sina je Fabriziju sve oprošteno'

Problemi u djetinjstvu i u ljubavi kao da nisu bili dovoljni za Ninu, a onda je još i ‘zaronila’ u duboku depresiju te se pokušala predozirati tabletama za smirenje.

Foto: Harry Uzoka/Instagram

Nekako se uspjela izvući te je pronašla novo zanimanje - politiku. Učlanila se u ekstremnu desnu, fašističku talijansku stranku u kojoj je jako aktivna. Danas je samo sjena one Nine iz 90-ih...

HANA IZ GOSPODINA SAVRŠENOG IMA NOVU KARIJERU: Snima se i publici otkriva kad se poljubila i je li išla na plastične operacije

Naši partneri pišu
Message