To je to što me zanima!

Nives 'mjerka' muškarca koji kosi travu, a njen bujni dekolte 'izludio' je brojne obožavatelje

No, Celzijus se ni ovaj put nije oglasila na komentare. Iako gotovo nikad ne odgovara na njih, pjevačica ih niti ne briše. Ne obazire se na mišljenja svojih pratitelja, čiji su stavovi oko njezinih fotografija podijeljena
Vidi originalni članak

Nives Celzijus (38) jedna je od onih žena koju muškarci svakodnevno obasipaju komplimentima na društvenim mrežama. Nakon što je objavila fotografiju na kojoj u prvi plan stavlja bujne atribute, stotine pratitelja komentiralo je kako bi voljeli biti u društvu takve ljepotice. 

- Taj pogled kada ugledaš svog omiljenog muškarca kako kosi travu - napisala je Nives u opisu fotografije na kojoj pozira u cvjetnoj haljini koja ističe njezin bujni dekolte. Svestrana Nives nije otkrila kojeg muškarca 'mjerka', a nekoliko fanova ponudilo se da joj pokose travu. 

No, Celzijus se ni ovaj put nije oglasila na komentare. Iako gotovo nikad ne odgovara na njih, pjevačica ih niti ne briše. Ne obazire se na mišljenja svojih pratitelja, čiji su stavovi oko njezinih fotografija podijeljena. Neki je redovito hvale, dok drugi smatraju kako je degutantna. 

Nedavno je objavila fotografiju na kojoj se naslonila na ljestve u kratkim hlačicama i uskoj majici koja je otkrila njezin bujni dekolte. 

- Ovakva majica bez oblikovanih košarica ipak nije za tebe - napisala joj je jedna od pratiteljica, no, nije se obazirala. 

POGLEDAJTE VIDEO O NIVES CELZIJUS: 

  Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Idi na 24sata

Komentari 29

  • G4ndalf 09.06.2020.

    Dobro jutro i tebi ljepotice

  • 07.06.2020.

    Aj ne serite,trpali biste joj svi odreda,a zenske lizale ...licemjeri klasicni.

  • sworn enemy 07.06.2020.

    Opet vi sa ovom🤔!nives imas ti djece srami se😝

Komentiraj...
Vidi sve komentare