To je to što me zanima!

Nova prilika: BB Anezi kreće u lov na Gospodina Savršenog

Alenu Nezirević poznatiju kao Anezi gledatelji su upoznali kroz sudjelovanje u realityju Big Brother. Srce Gospodina Savršenog pokušat će ukrasti i novinarka Ana Raščan
Vidi originalni članak

Cure ne doživljavam kao konkurenciju jer smatram da ljubav mora biti spontani osjećaj, smatra Alena Nezirević (32) koju je javnost upoznala kao stanarku Big Brother kuće. Samouvjerena Anezi dolazi iz Vrsara, često boravi u Zagrebu, a bavi se pjevanjem iako je diplomirana upravna pravnica. Surađuje s glazbenim producentom Borisom Đurđevićem, a da misli ozbiljno, nedavno je pokazala kad je objavila novi spot za pjesmu 'Srce nema raspored'.

Iako je nepokolebljiva, iskrena i odlučna u svemu što radi te odaje dojam da je ništa ne može povrijediti, jako je emotivna. Slobodno vrijeme provodi sa svoja dva psa ili s prijateljima, a njezin muškarac ne smije biti materijalist i zle duše. Budućem partneru ponudila bi sve što mu srce poželi ako je zaslužio, a ako nije, onda bi to bio, otkriva, jedan dobar, direktan i brz prekid veze. Za sebe kaže da je zavodnica iako se ne trudi - to joj je jednostavno u prirodi.

Slovenka Ana Raščan (33) postala je odvažna novinarka, voditeljica, glumica koja radi u kazalištu za djecu. A i po zanimanju je profesorica sportskog odgoja, koja naravno obožava sport, a bavi se hip-hopom, plesom na šipki, rolanjem, vozi bicikl...

Zbog posla posjećuje razne evente i vodi zanimljiv društveni život, ali ipak priznaje da se najviše voli družiti i šaliti s prijateljima. Baš to i želi od svog partnera - ona će mu dati svu nježnost i ljubav, a on se mora znati šaliti na vlastiti račun. Ipak, najviše mašta o tome da je voli i razumije muškarac kojeg i ona voli jer joj se to još nije dogodilo. 

Idi na 24sata

Komentari 22

  • 3sh 08.11.2018.

    Baš će se usrećiti, već vidim!

  • Iskrena mala 08.11.2018.

    anezi mi je u rangu borne rajić. Rijetko tako jako iritantne osobe

  • Jura_Soldier 08.11.2018.

    Ne kužim uopće smisao takve vrste showa. Kao ni onaj nedavno,samo nebo zna ili tako nešto. I još na to sve ovakvi kandidati,opet.

Komentiraj...
Vidi sve komentare