To je to što me zanima!

Novi Adelein album '30' postao je najprodavaniji album godine, srušila je rekord grupe ABBA

Pjevačica je novim album prestigla ABBA-u i Eda Sheerana, a glavni singl 'Easy On Me' već šest tjedana ne silazi s prvog mjesta glazbenih ljestvica
Vidi originalni članak

Novi album britanske pjevačice Adele (33) u prvih tjedan dana od izlaska prodao se u 261 tisuća primjeraka i postao najprodavaniji album u ovoj godini, piše BBC.

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Adele je tako prestigla švedsku pop grupu ABBA, čiji je povratnički album 'Voyage' dosad držao rekord s 204 tisuća prodanih primjeraka.

Ipak, uspjeh Adeleinog novog albuma nije ni blizu onome koji je postigla 215. godine s albumom '25'. Naime, njezin je prethodni album u prvih tjedan dana prodan u čak 800 tisuća primjeraka.

Ovakav pad djelomično je uzrokovao ogromnim porastom popularnosti streaming servisa u posljednjih šest godina. Uz to, album '25'  prvih šest mjeseci nije bio dostupan na streaming servisima, što je potaknulo obožavatelje da ga kupe.

VELIKI GAF Voditelj izjavom uvrijedio Adele i suspendirali ga na dva tjedna: 'Zbog toga ću se uvijek kajati'

Adele je prestigla i novi album Eda Sheerana (30) pod nazivom '=' ('Jednako'),  a glavni singl s albuma, 'Easy On Me', ostaje broj jedan šesti tjedan zaredom.

 

Idi na 24sata

Komentari 4

  • MarjanaKrstavac 28.11.2021.

    Slažem se s c.r.o.a.t.om nista posebno ista stvar samo drugi omot

  • 27.11.2021.

    poslušao cijeli album i samo reciklaža starih hitova. ista šablona, čak i spotovi ista šablona... strašno! i eto, uspije!

  • sanja985 27.11.2021.

    zali boze albuma

Komentiraj...
Vidi sve komentare