To je to što me zanima!

Novi veliki online koncert uz Idu Prester, Akleu Neon, Buendiju...

Publike će se moći direktno uključiti u koncert putem Zoom aplikacije, a online koncerti započinju u subotu, 30. siječnja u 18 sati. Nastupaju Aklea Neon, Alejuandro Buendija, Petar Dundov i drugi, a vodi Ida Prester
Vidi originalni članak

I ovaj put Magic Box je za online koncert pripremio savršenu kombinaciju glazbenika različitih žanrova koji predstavljaju najzanimljivije autore domaće nezavisne i alternativne glazbene scene. Kao dokaz kako glazbenici ni u ova "hrđava" vremena nisu stali stvarati svi glazbeni gosti mahom predstavljaju nova izdanja i projekte. Šest sati izvrsne glazbe kreću u subotu, 30. siječnja, direktno iz HUB 385, a novost je da voditeljsku palicu preuzima Ida Prester.

POGLEDAJTE VIDEO:

Jedan od najboljih hrvatskih kantautora i britki društveni kroničar Saša Antić kao Alejuandro Buendija stiže u pratnji benda Sinovi predstaviti svoj novi solo album Škrinja, ponajbolji domaći izvozni proizvod na sceni elektroničke glazbe Petar Dundov stiže s novim singlom izdanim za Proton Music, HUB 385 će u "svemir" lansirati Chui kritički hvaljen i nagrađeni svemirski jazz rock sastav, toplinu Kariba i Jamajke gdje su nedavno nastupili donose Brain Holidays, pioniri reggae glazbe u Hrvatskoj, na reggae tragu ali s afro-soul ethno-beats harmonijama stiže autentična i neposredna Aklea Neon, a basist i pjevač grupe Igralom Dimitrije Simović predstavit će svoj novi projekt Dimitrije Dimitrijević i friški album Čar-pitanje.

POGLEDAJTE VIDEO Udružili snage: Online zapjevali Rundek, Juričić, Sara Renar...

Koncert će se moći pratiti putem live video i audio streama s Radio 808 web stranice, Facebook stranice Radija 808, Radio 808 YouTube kanala, te putem niz drugih partnerskih kanala (Pozitivan ritam, PDV, Pločnik...).

Publike će se moći direktno uključiti u koncert putem Zoom aplikacije. 
Magic Box Online koncert #4 moći ćete pratiti live na ovom linku. 

SATNICA:

18:10 Brain Holidays

19:10 Dimitrije Dimitrijević

20:10 Chui

21:05 Aklea Neon

22:05 Alejuandro Buendija & Sinovi

23:00 Petar Dundov

Kako bi ostvarili skoro pa pravo koncertno iskustvo Magic Box online koncert #4 će omogućit publici da se u koncert uključi direktno putem Zoom aplikacije i time ostvari direktnu interakciju s izvođačima. Svi koji žele "sjediti u prvom redu" na koncertu trebaju poslati email s naznakom Online koncert #4, na pr@pozitivanritam.hr i u tekstu maila imena izvođača ili više njih koje žele gledati, te imati instaliranu Zoom aplikaciju. Uz sami koncert, Zoom publici će biti omogućeno i gledanje tonske probe.

Tim PDV-a će ponovno biti na mjestu događaja sa štandom gdje će provesti virtualnu prezentaciju izdavačke kuće, izdanja zastupljenih izvođača uz poziv publici i zainteresiranima za potporu.

Idi na 24sata

Komentari 0

Komentiraj...
Vidi sve komentare