Obavijesti

Show

Komentari 0

Novi veliki online koncert uz Idu Prester, Akleu Neon, Buendiju...

Novi veliki online koncert uz Idu Prester, Akleu Neon, Buendiju...

Publike će se moći direktno uključiti u koncert putem Zoom aplikacije, a online koncerti započinju u subotu, 30. siječnja u 18 sati. Nastupaju Aklea Neon, Alejuandro Buendija, Petar Dundov i drugi, a vodi Ida Prester

VIDEO

I ovaj put Magic Box je za online koncert pripremio savršenu kombinaciju glazbenika različitih žanrova koji predstavljaju najzanimljivije autore domaće nezavisne i alternativne glazbene scene. Kao dokaz kako glazbenici ni u ova "hrđava" vremena nisu stali stvarati svi glazbeni gosti mahom predstavljaju nova izdanja i projekte. Šest sati izvrsne glazbe kreću u subotu, 30. siječnja, direktno iz HUB 385, a novost je da voditeljsku palicu preuzima Ida Prester.

POGLEDAJTE VIDEO:

Jedan od najboljih hrvatskih kantautora i britki društveni kroničar Saša Antić kao Alejuandro Buendija stiže u pratnji benda Sinovi predstaviti svoj novi solo album Škrinja, ponajbolji domaći izvozni proizvod na sceni elektroničke glazbe Petar Dundov stiže s novim singlom izdanim za Proton Music, HUB 385 će u "svemir" lansirati Chui kritički hvaljen i nagrađeni svemirski jazz rock sastav, toplinu Kariba i Jamajke gdje su nedavno nastupili donose Brain Holidays, pioniri reggae glazbe u Hrvatskoj, na reggae tragu ali s afro-soul ethno-beats harmonijama stiže autentična i neposredna Aklea Neon, a basist i pjevač grupe Igralom Dimitrije Simović predstavit će svoj novi projekt Dimitrije Dimitrijević i friški album Čar-pitanje.

Udružili snage: Online zapjevali Rundek, Juričić, Sara Renar...
Udružili snage: Online zapjevali Rundek, Juričić, Sara Renar...

Koncert će se moći pratiti putem live video i audio streama s Radio 808 web stranice, Facebook stranice Radija 808, Radio 808 YouTube kanala, te putem niz drugih partnerskih kanala (Pozitivan ritam, PDV, Pločnik...).

Publike će se moći direktno uključiti u koncert putem Zoom aplikacije. 
Magic Box Online koncert #4 moći ćete pratiti live na ovom linku. 

SATNICA:

18:10 Brain Holidays

19:10 Dimitrije Dimitrijević

20:10 Chui

21:05 Aklea Neon

22:05 Alejuandro Buendija & Sinovi

23:00 Petar Dundov

Kako bi ostvarili skoro pa pravo koncertno iskustvo Magic Box online koncert #4 će omogućit publici da se u koncert uključi direktno putem Zoom aplikacije i time ostvari direktnu interakciju s izvođačima. Svi koji žele "sjediti u prvom redu" na koncertu trebaju poslati email s naznakom Online koncert #4, na pr@pozitivanritam.hr i u tekstu maila imena izvođača ili više njih koje žele gledati, te imati instaliranu Zoom aplikaciju. Uz sami koncert, Zoom publici će biti omogućeno i gledanje tonske probe.

Tim PDV-a će ponovno biti na mjestu događaja sa štandom gdje će provesti virtualnu prezentaciju izdavačke kuće, izdanja zastupljenih izvođača uz poziv publici i zainteresiranima za potporu.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 0
VIDEO

Najveća imena nove techno scene dolaze na Zrće
PROMO

Najveća imena nove techno scene dolaze na Zrće

Nizozemski Verknipt na svoje premijerno izdanje Verknipt Croatia Holiday Festivala ovog ljeta dovodi zvijezde hard techno scene te najavljuje svoj najveći line-up dosad

Debitantski album grupe Donkey Hot zove se ''MAMA'' zato što je mama car
PROMO

Debitantski album grupe Donkey Hot zove se ''MAMA'' zato što je mama car

Tokom slušanja albuma jasno je o kakvom se bendu radi - pjesme su duhovite, upečatljive i neke od njih uvijek će vam izmamiti osmijeh na lice, ali daleko je to od površne duhovitosti, svirka je čvrsta i rifovi osvajaju.
Vili Gobac i Donkey Hot u financijskoj krizi „Mama Care“ daj pare
PROMO

Vili Gobac i Donkey Hot u financijskoj krizi „Mama Care“ daj pare

'Mama care' nova je rock dizalica grupe Donkey Hot kojom ova fantastična petorka najavljuje svoj album prvijenac