To je to što me zanima!

Nuša brani Miju: Razočarana sam, ali nemojte ga vrijeđati!

U finalu showa 'Gospodin Savršeni' Mijo Matić odabrao je slovensku pjevačica Nušu Rojs, ali ubrzo nakon završetka showa ju je ostavio. Miju zbog toga kritiziraju, a sad se oglasila i Nuša i stala u njegovu obranu..
Vidi originalni članak

Pobjednica, ako je se tako može nazvati, druge sezone showa 'Gospodin Savršeni' Nuša Rojs (28) oglasila se nakon lavine negativnih komentara na račun njezina bivšeg Mije Matića (27). Podsjećamo u finalu showa Mijo je odlučio kako je Nuša ona prava za njega, ali se vrlo brzo nakon toga predomislio.

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

- Distancirao se. Više mi nije pisao i bilo mi je teško. Nakon četiri dana mi se javio i rekao da više ne osjeća da je to ono pravo. Dragi moji, svim svojim srcem željela sam da traje. Ako ste vi razočarani, kako mislite da je meni? Iskreno napravila sve što je bilo moguće s moje strane, i molim vas ne sudite, ne pitajte me ništa...možete sami vidjeti kako tužne pjesme pjevam u zadnje vrijeme - rekla je nedavno razočarana Slovenka, a Mijo se branio da joj nije htio davati lažnu nadu.

'GOSPODIN SAVRŠENI' Gledatelji uz Nušu: Ti si žena, a on dječak, budi moja gasilka!

Većina gledatelja showa stala je na stranu atraktivne Slovenke, dok su društvene mreže Gospodina Savršenog zatrpane negativnim komentarima.

- Kako te nije sramota, samo si lagao. Govorio si jedno, a radio nešto skroz drugo - pišu mu pratitelji, a sad je preko društvenih mreža u njegovu obranu stala Nuša.

- Možda sam bila razočarana, ali dobila sam svoju lekciju, naučila sam što sam morala saznati o sebi i zahvalna sam na tome. Nema potrebe ružno pričati o bilo kome, tu smo zato da nešto naučimo - napisala je na Instagramu gospodična Rojs, koja se povukla u Sloveniju gdje uživa u društvu svojeg psa i svojih konja.

RAZOČARAO JE Gledatelji udaraju po Miji: Sve si lagao, može te biti sram!

A osim gledatelja, Mijinim postupcima razočaran je i njegov otac Predrag, koji je Miju zamolio da ga više ne upoznaje sa svojim djevojkama. I dok su Nuša i druge djevojke aktivne na društvenim mrežama, cijela ova situacija očito je pogodila Miju. Na društvenim mrežama nema nikakvih novih objava, a negativnih komentara sve je više iz dana u dan...

Iako su neki mislili kako će po uzoru na Gorana Jureneca i Mijo nakon finala odabrati drugu curu, to se nije dogodilo, Finalistica showa Mihaela Muhvić rekla je kako joj se Mijo nije javljao, a za to je imao vremena. I njoj su zasmetali brojni negativni komentari nakon završetka showa.

POGLEDAJTE NOVU EPIZODU 'ZENZACIJE':

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Idi na 24sata

Komentari 28

  • 25.10.2019.

    E to je prava dama,ko ga jebe,ne postoji!Svaka čast Nuša!

  • pernica 24.10.2019.

    Šta ga napadate , Mijo je dobio novac od emisije i zaradio na snimanju , a to i je bio glavni razlog prijave . On nikad ne bi oženio curu koja na ovakav način traži dečka i ljubav , šta vam je . Ruku na srce ni jedna djevojka tamo nije bila za njega , a uz to on još ne želi ozbiljnu vezu . Mijo je divan momak , veseo nasmijan naći će on lako sebi curu , nema straha za to a Nuša nek ne bude tužna , slatka je naći će nekog već , veza na daljinu ne bi ionako uspjela dugoročno jer ona pjeva u Sloveniji i gradi karijeru tamo , ma teško je to sve uskladiti . Ovo je show i nek tako i ostane ......ljubav ipak treba tražiti u stvarnom životu :)

  • bat44 23.10.2019.

    Svi vi koji ste potrošili vrijeme gledajući ovu sapunjaru trebalu bi biti zahvalni Miji što vam je napokon otvorio oči i da ubuduće prekrižite GS sa liste gledanja. Zar stvarno još netko želi trošiti vrijeme gledajući danima lika koji glumi da traži curu, a u stvarnosti tu je samo zbog svoje samopromocije. Radije onda gledajte pravu glumu, a ne da vas netko vuče za nos i budi lažne nade.

Komentiraj...
Vidi sve komentare