To je to što me zanima!

O guzi seke Middleton pričalo se danima, udala se za milijardera

Prije Jamesa, povezivali su se je Georgeom Percyjem, čija obitelj posjeduje dvorac u kojem se snimao Harry Potter. Izgleda da tu nije bilo budućnosti jer Pippa je odmah znala kome će reći 'uzimam'
Vidi originalni članak

Philippa Charlotte Middleton, od milja zvana Pippa, danas slavi 37. rođendan. Mlađa sestra vojvotkinje od Cambridgea, Kate Middleton (38) s vremena na vrijeme dođe u žižu javnosti, ali uglavnom se medijski ne eksponira, a vodi prilično jednostavan život.

POGLEDAJTE VIDEO: Britancima je draža Kate nego Meghan

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Nakon što je pet godina bila u vezi s milijarderom Jamesom Matthewsom (45), Pippa se u proljeće 2017. vjenčala za odabranika svoga srca. Sve je očarala kada se pojavila ispred Crkve svetog Marka u Englefieldu u dizajnerskoj vjenčanici vrijednoj oko 82 tisuće kuna.

Ipak, čak i tada, kad je uistinu bila glavna zvijezda tog događaja, svi su se rado prisjetili vjenčanja njezine sestre. Tog 29. travnja 2011. oči jesu bile uprte u Kate, ali na nju smo ionako svi bili navikli. Prava senzacija bila je njena seka Pippa, koja joj je bila kuma.

Nosila je usku bijelu haljinu i često se saginjala kako bi popravila Kateinu vjenčanicu. Bilo je gotovo nemoguće primijetiti njenu savršenu liniju i stražnjicu, o kojoj se pričalo još danima nakon, a neki se sjete i čim se spomene bilo koje kraljevsko vjenčanje. 

Uslijedili su razni trikovi kako imati guzu poput Pippe, a iako ona o tome ništa nije komentirala, to je učinio Stephane Bern. On je bio zadužen za protokolarno ponašanje plemstva na javnim događanjima pa je na francuskoj televiziji svojedobno ispričao kako je Pippa imala lažnu stražnjicu.

Prije Jamesa, povezivali su se je Georgeom Percyjem, čija obitelj posjeduje dvorac u kojem se snimao Harry Potter. Izgleda da tu nije bilo budućnosti jer Pippa je odmah znala da će s Jamesom provesti ostatak svog života. Supružnici uživaju u braku, a prije dvije godine Pippa je rodila prvo dijete, sina kojem je par dao ime Arthur Michael William.

Zlobnici ni ovdje nisu imali mira, htjeli su očito posvađati nerazvojne sestre pa su istaknuli kako je Pippa ukrala Kate ime za dječaka. Naime, najmlađi sin Kate i princa Williama (38) zove se Louis Arthur Charles, pa su mnogi špekulirala kako je Pippa opet kopirala sestru. Ime njezina sina se itekako uklapa u britansku kraljevsku obitelj.

KATEINA SESTRA Pippa je zvala taksi pod lažnim imenom: 'Skrivala se u mraku'

Osim što je, dakle, Arthur srednje ime princa Louisa, također je i princa Williama i Charlesa (71). Po Pippinom i Kateinom ocu, ali i Jamesovom preminulog bratu, maleni je dobio srednje ime Michael.

 

Idi na 24sata

Komentari 17

  • Dagi 66 07.09.2020.

    Pa nece se za baustelca

  • Čeljo Brtika 07.09.2020.

    Slavina Middleton

  • Trump Jong Un 06.09.2020.

    Koje bedastoće da lažna stražnjica ? Pisalo se danima o savršenoj Pipinoj pozadini a kako bi bila lažna na vjenčanju u bijeloj skoro prozirnoj haljini ?

Komentiraj...
Vidi sve komentare