Obavijesti

Show

Komentari 17

O guzi seke Middleton pričalo se danima, udala se za milijardera

O guzi seke Middleton pričalo se danima, udala se za milijardera
12

Prije Jamesa, povezivali su se je Georgeom Percyjem, čija obitelj posjeduje dvorac u kojem se snimao Harry Potter. Izgleda da tu nije bilo budućnosti jer Pippa je odmah znala kome će reći 'uzimam'

VIDEO

Philippa Charlotte Middleton, od milja zvana Pippa, danas slavi 37. rođendan. Mlađa sestra vojvotkinje od Cambridgea, Kate Middleton (38) s vremena na vrijeme dođe u žižu javnosti, ali uglavnom se medijski ne eksponira, a vodi prilično jednostavan život.

POGLEDAJTE VIDEO: Britancima je draža Kate nego Meghan

Pokretanje videa...

01:43

Nakon što je pet godina bila u vezi s milijarderom Jamesom Matthewsom (45), Pippa se u proljeće 2017. vjenčala za odabranika svoga srca. Sve je očarala kada se pojavila ispred Crkve svetog Marka u Englefieldu u dizajnerskoj vjenčanici vrijednoj oko 82 tisuće kuna.

FILE PHOTO: Pippa Middleton and James Matthews pose for photographs after their wedding at St Mark

Ipak, čak i tada, kad je uistinu bila glavna zvijezda tog događaja, svi su se rado prisjetili vjenčanja njezine sestre. Tog 29. travnja 2011. oči jesu bile uprte u Kate, ali na nju smo ionako svi bili navikli. Prava senzacija bila je njena seka Pippa, koja joj je bila kuma.

The Royal Wedding

Nosila je usku bijelu haljinu i često se saginjala kako bi popravila Kateinu vjenčanicu. Bilo je gotovo nemoguće primijetiti njenu savršenu liniju i stražnjicu, o kojoj se pričalo još danima nakon, a neki se sjete i čim se spomene bilo koje kraljevsko vjenčanje. 

Pippa Middleton wedding

Uslijedili su razni trikovi kako imati guzu poput Pippe, a iako ona o tome ništa nije komentirala, to je učinio Stephane Bern. On je bio zadužen za protokolarno ponašanje plemstva na javnim događanjima pa je na francuskoj televiziji svojedobno ispričao kako je Pippa imala lažnu stražnjicu.

Royal Wedding

Prije Jamesa, povezivali su se je Georgeom Percyjem, čija obitelj posjeduje dvorac u kojem se snimao Harry Potter. Izgleda da tu nije bilo budućnosti jer Pippa je odmah znala da će s Jamesom provesti ostatak svog života. Supružnici uživaju u braku, a prije dvije godine Pippa je rodila prvo dijete, sina kojem je par dao ime Arthur Michael William.

Zlobnici ni ovdje nisu imali mira, htjeli su očito posvađati nerazvojne sestre pa su istaknuli kako je Pippa ukrala Kate ime za dječaka. Naime, najmlađi sin Kate i princa Williama (38) zove se Louis Arthur Charles, pa su mnogi špekulirala kako je Pippa opet kopirala sestru. Ime njezina sina se itekako uklapa u britansku kraljevsku obitelj.

Pippa je zvala taksi pod lažnim imenom: 'Skrivala se u mraku'
Pippa je zvala taksi pod lažnim imenom: 'Skrivala se u mraku'

Osim što je, dakle, Arthur srednje ime princa Louisa, također je i princa Williama i Charlesa (71). Po Pippinom i Kateinom ocu, ali i Jamesovom preminulog bratu, maleni je dobio srednje ime Michael.

 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 17
VIDEO

Umro Damir Matković (72), TV novinar, urednik i voditelj
LEGENDA HRT-a

Umro Damir Matković (72), TV novinar, urednik i voditelj

Damir Matković je bio prije svega sjajan kolega, čovjek od kojeg se puno toga moglo naučiti. Istinska televizijska legenda. Ponosni smo što je 40 godina bio član HNDaa, rekao je Hrvoje Zovko, predsjednik HND-a

Marijana Seifert nestala je prije dvije godine. Obitelj traži novu istragu: 'Imamo listu zahtjeva'
NE ODUSTAJU

Marijana Seifert nestala je prije dvije godine. Obitelj traži novu istragu: 'Imamo listu zahtjeva'

Reality zvijezda Marijana Seifert nestala je u Zagrebu 27. travnja 2022. Njezina obitelj ne odustaje od potrage. Sastavili su popis zahtjeva koje žele uputiti policiji i institucijama
Ljubavna priča Nine Raspudića i Marije Selak: U tajnosti su se vjenčali, sad imaju dvoje djece
SKUPA U POLITIČKIM VODAMA

Ljubavna priča Nine Raspudića i Marije Selak: U tajnosti su se vjenčali, sad imaju dvoje djece

Marija i Nino Raspudić nikada javno nisu govorili o svojoj vezi, a nakon što se Selak pojavila u Mostovoj emisiji 2020. godine sa drugim prezimenom, potvrđeno je da se par vjenčao