To je to što me zanima!

Obitelj Modrić priredila je malu proslavu: 'Moja ljubav raste...'

S obzirom na to da su tematski dječji rođendani postali popularni oblik rođendanskih zabava, Luka i Vanja odlučili su svojoj princezi organizirati proslavu u znaku popularnih Pokemona
Vidi originalni članak

Luka Modrić (34), nogometaš Real Madrida na društvenim mrežama povremeno razveseli vjerne obožavatelje trenutcima iz svog privatnog života. 

Svijet se bori sa smrtonosnim virusom, a zbog sigurnosnih mjera zabranjena su velika okupljanja. Ipak, bez obzira na cijelu situaciju, Luka je odlučio svojoj curici Emi prirediti rođendan za pamćenje  Naravno, u krugu najuže obitelji. 

- Sedam godina. Moja sve raste baš kao što raste i moja ljubav. Volim te puno - napisao je Luka u opisu fotografije. S obzirom na to da su tematski dječji rođendani postali popularni oblik rođendanskih zabava, Luka i Vanja odlučili su svojoj princezi organizirati proslavu u znaku popularnih Pokemona. 

Osim one sa slavljenicom, Luka je objavio i fotografiju na kojoj pozira s Vanjom, sinom Ivanom i mlađa kćeri Sofijom. 

Otkad Luka igra za Real Madrid, obitelj se preselila u Španjolskoj. Iako rijetko priča o privatnom životu, od Modrićevih se prijatelja može čuti da mu je baš supruga najveći fan, ali i kritičar, teoretičar i analitičar njegove igre.

- Poslije svake utakmice gledamo snimku. Luka analizira sve, svaki pokret. Uvijek mu govorim 'Moraš više pucati', a on uporno više asistira, a manje puca. I kad savršeno odigra, ja opet nešto nađem, a u njemu tada proradi inat - ispričala je jednom prigodom Vanja. Kod Luke ju je privukla njegova jednostavnost, skromnost i samozatajnost. 

POGLEDAJTE VIDEO:

  Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Idi na 24sata

Komentari 18

  • 26.04.2020.

    Da ne dobim opet zuti Tata ne govori istinu i zato mu raste nos.

  • IlijanMax 26.04.2020.

    Sve najbolje

  • kung fu panda 26.04.2020.

    Lijepa obitelj malenoj sve najbolje

Komentiraj...
Vidi sve komentare