Obavijesti

Show

Komentari 18

Obitelj Modrić priredila je malu proslavu: 'Moja ljubav raste...'

Obitelj Modrić priredila je malu proslavu: 'Moja ljubav raste...'
6

S obzirom na to da su tematski dječji rođendani postali popularni oblik rođendanskih zabava, Luka i Vanja odlučili su svojoj princezi organizirati proslavu u znaku popularnih Pokemona

VIDEO

Luka Modrić (34), nogometaš Real Madrida na društvenim mrežama povremeno razveseli vjerne obožavatelje trenutcima iz svog privatnog života. 

Svijet se bori sa smrtonosnim virusom, a zbog sigurnosnih mjera zabranjena su velika okupljanja. Ipak, bez obzira na cijelu situaciju, Luka je odlučio svojoj curici Emi prirediti rođendan za pamćenje  Naravno, u krugu najuže obitelji. 

- Sedam godina. Moja sve raste baš kao što raste i moja ljubav. Volim te puno - napisao je Luka u opisu fotografije. S obzirom na to da su tematski dječji rođendani postali popularni oblik rođendanskih zabava, Luka i Vanja odlučili su svojoj princezi organizirati proslavu u znaku popularnih Pokemona. 

Osim one sa slavljenicom, Luka je objavio i fotografiju na kojoj pozira s Vanjom, sinom Ivanom i mlađa kćeri Sofijom. 

Otkad Luka igra za Real Madrid, obitelj se preselila u Španjolskoj. Iako rijetko priča o privatnom životu, od Modrićevih se prijatelja može čuti da mu je baš supruga najveći fan, ali i kritičar, teoretičar i analitičar njegove igre.

- Poslije svake utakmice gledamo snimku. Luka analizira sve, svaki pokret. Uvijek mu govorim 'Moraš više pucati', a on uporno više asistira, a manje puca. I kad savršeno odigra, ja opet nešto nađem, a u njemu tada proradi inat - ispričala je jednom prigodom Vanja. Kod Luke ju je privukla njegova jednostavnost, skromnost i samozatajnost. 

POGLEDAJTE VIDEO:

 

Pokretanje videa...

00:26
Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 18
VIDEO

Umro Damir Matković (72), TV novinar, urednik i voditelj
LEGENDA HRT-a

Umro Damir Matković (72), TV novinar, urednik i voditelj

Damir Matković je bio prije svega sjajan kolega, čovjek od kojeg se puno toga moglo naučiti. Istinska televizijska legenda. Ponosni smo što je 40 godina bio član HNDaa, rekao je Hrvoje Zovko, predsjednik HND-a

Odvratni komentari na suprugu igrača Arsenala, on oduševio: 'To je žena koju volim! Zauvijek'
'NIJE DOVOLJNO DOBRA ZA NJEGA'

Odvratni komentari na suprugu igrača Arsenala, on oduševio: 'To je žena koju volim! Zauvijek'

Lauren Fryer i Declan Rice prošle su godine dobilli sina, a britanka je zbog maltretiranja obrisala sve objave s društvenih mreža...