To je to što me zanima!

Očajni Piqueovi roditelji ne žele živjeti kraj Shakire, selit će se?

Dom koji imaju u Barceloni se zapravo igrom slučaja našao točno pored Shakirine kuće, a o selidbi su razmišljali zbog njenog burnog života, koji uključuje bučne zabave
Vidi originalni članak

Joan Piqué (63) i Montserrat Bernabeu (60) žele odseliti što dalje od Shakire (46) koja im sve više zadaje glavobolje nakon što je prekinula dugogodišnju vezu s njihovim sinom.

Prema pisanju magazina Hola!, očajni roditelji bivšeg nogometaša Gerarda (36), navodno su poželjeli preseliti se i tako se maknuti od sinove bivše partnerice, koja živi u kući pored njihove.

ON JE 10 GODINA MLAĐI Shakira i Pique slave rođendan razdvojeni: Znala da je vara sa studenticom zbog marmelade

Osim što su Piqueovi roditelji, bili su i njihovi susjedi, ali o selidbi su razmišljali zbog njenog burnog života, koji u posljednje vrijeme uključuje bučne zabave, vatromet i gomile obožavatelja na kućnom pragu.

Ipak, izgleda da će razmišljanje o selidbi samo i ostati na tome jer su se navodno predomislili i odlučili pričekati i to zato jer bi se pjevačica uskoro trebala preseliti u Miami, zajedno sa svoja dva sina, Milanom (10) i Sashom (7). Već je trebala to učiniti, ali je selidbu odgodila nakon što se zdravlje njezina oca pogoršalo.

NOVA LJUBAV CVJETA Pique i Clara prvi put u javnosti nakon Shakirinih provokacija

Vijest o njihovim nedavnim problemima u susjedstvu dio je duže sage koja traje između Shakire i njene bivše svekrve Montserrat.

Podsjetimo, Shakira i Pique bili su u vezi 12 godina i zajedno imaju dvojicu sinova, a par nije nikada stao pred oltar. Ubrzo nakon njihova prekida u lipnju prošle godine doznalo se kako on ljubi mladu studenticu Claru Chiju, koja radi za nogometaševu sportsku i medijsku investicijsku grupu Kosmos i s kojom je varao pjevačicu dok su još bili u vezi.

POGLEDAJTE VIDEO S HRVATSKOM SELENOM GOMEZ: 

Idi na 24sata

Komentari 2

  • langweilig 09.02.2023.

    Standard. Mamin sin

  • 09.02.2023.

    ja sam to vidjela ovako... stanovati ovako blizu svekra i svekrve nikada dobra idea nije (isto i u obrnutom slučaju),...jer sada se pokazalo da je malo razmaženo mamino derište, potrošio iliti pronevjerio svu lovu koju je imao , mislio da će i dalje živjet na sisi svoje žene, dok mu ljubavnica nije pojela njenu marmeladu i sve explodiralo do svemira...jadna djeca...koliko vidim , na njima se sve lomi iako ne vidim baš piquea da ne nešto trza za vrijeme koje će provesti s njima,..previše zauzet svojom novom curicom.

Komentiraj...
Vidi sve komentare