Show

Komentari 2

Očajni Piqueovi roditelji ne žele živjeti kraj Shakire, selit će se?

Očajni Piqueovi roditelji ne žele živjeti kraj Shakire, selit će se?

Dom koji imaju u Barceloni se zapravo igrom slučaja našao točno pored Shakirine kuće, a o selidbi su razmišljali zbog njenog burnog života, koji uključuje bučne zabave

Joan Piqué (63) i Montserrat Bernabeu (60) žele odseliti što dalje od Shakire (46) koja im sve više zadaje glavobolje nakon što je prekinula dugogodišnju vezu s njihovim sinom.

FILE PHOTO: Colombian singer Shakira and Barcelona's soccer player Gerard Pique pose during a photocall presenting her new album "Shakira" in Barcelona

Prema pisanju magazina Hola!, očajni roditelji bivšeg nogometaša Gerarda (36), navodno su poželjeli preseliti se i tako se maknuti od sinove bivše partnerice, koja živi u kući pored njihove.

Osim što su Piqueovi roditelji, bili su i njihovi susjedi, ali o selidbi su razmišljali zbog njenog burnog života, koji u posljednje vrijeme uključuje bučne zabave, vatromet i gomile obožavatelja na kućnom pragu.

FILE PHOTO: The 75th Cannes Film Festival - Screening of the film "Elvis" Out of Competition - Red Carpet Arrivals

Ipak, izgleda da će razmišljanje o selidbi samo i ostati na tome jer su se navodno predomislili i odlučili pričekati i to zato jer bi se pjevačica uskoro trebala preseliti u Miami, zajedno sa svoja dva sina, Milanom (10) i Sashom (7). Već je trebala to učiniti, ali je selidbu odgodila nakon što se zdravlje njezina oca pogoršalo.

Vijest o njihovim nedavnim problemima u susjedstvu dio je duže sage koja traje između Shakire i njene bivše svekrve Montserrat.

FILE PHOTO: Colombian singer Shakira and her partner, Barcelona soccer player Pique, attend the Basketball World Cup quarter-final game between the U.S. and Slovenia in Barcelona

Podsjetimo, Shakira i Pique bili su u vezi 12 godina i zajedno imaju dvojicu sinova, a par nije nikada stao pred oltar. Ubrzo nakon njihova prekida u lipnju prošle godine doznalo se kako on ljubi mladu studenticu Claru Chiju, koja radi za nogometaševu sportsku i medijsku investicijsku grupu Kosmos i s kojom je varao pjevačicu dok su još bili u vezi.

POGLEDAJTE VIDEO S HRVATSKOM SELENOM GOMEZ: 

Najčitaniji članci