To je to što me zanima!

Od Jamesa Bonda očekuje se da spasi svijet, ali i kino dvorane

Nakon neprestanog odgađanja zbog pandemije, svi obožavatelji tajnog agenta 007 konačno su dočekali 25. nastavak u serijalu 'Za smrt nema vremena'. Ali pitanje je hoće li ovaj film uspjeti ispuniti sva očekivanja koja su pred njega stavljena...
Vidi originalni članak

Uz slavne i crveni tepih, novi film o Jamesu Bondu 'Za smrt nema vremena', napokon stiže na velika platna na pretpremijeri u utorak navečer u Londonu, a ovaj put 007 ima zadaću ne samo spasiti svijet, nego i filmske dvorane koje su prazne zbog epidemioloških mjera.

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Ovo je posljednji put da Britanac Daniel Craig (53) odijeva svečano odijelo najslavnijeg tajnog agenta u službi Njezina Veličanstva - dok ime njegova nasljednika ostaje tajna. U ovoj posljednjoj pustolovini agent britanske tajne službe MI6 nije se štedio.

Utrke, jurnjave, eksplozije, pucnjava... Iz najave filma vidi se da je ovo epizoda puna akcije, bogata kaskaderskim prizorima i uređajima visoke tehnologije u tradiciji 007.

S godinu i pol kašnjenja zbog pandemije, ovaj film koji traje 2 sata i 43 minute - najdulji film o Jamesu Bondu - pretpremijerno se prikazuje u Royal Albert Hallu, nakon čega u četvrtak stiže u britanske kino dvorane.

Crvenim tepihom prošetali su se producenti Michael G. Wilson (79) i Barbara Broccoli (61), redatelj Cary Joji Fukunaga (44) ('Beasts of No Nation', 'True Detective'), glumci Daniel Craig, Rami Malek (40) i Lea Seydoux (36) te pjevačica Billie Eilish (19) koja pjeva službenu pjesmu za film također pod nazivom 'Za smrt nema vremena'.

Uz glumačke zvijezde te prinčeve Charlesa (72) i Williama (39) sa suprugama, pozivnicu za pretpremijeru dobili su zdravstveni radnici koji su bili na prvoj crti borbe s pandemijom i kojima je tako odana počast za njihov požrtvovan rad.

Ovu 25. epizodu pustolovina tajnog agenta koja je trebala izaći u ožujku 2020., obožavatelji su dugo iščekivali, ali i vlasnici kina koji žele napuniti dvorane.

VREMENA SE MIJENJAJU Redatelj novog filma o slavnom agentu: 'James Bond kojeg je glumio Connery bio je silovatelj'

Prošla epizoda Jamesa Bonda 'Spectre', izašla krajem 2015., zaradila je više od 880 milijuna dolara prikazivanjem u svjetskim kinima, pišu filmski časopisi.

Snimanje novog filma navodno je stajalo oko 214 milijuna eura, a održavalo se na lokacijama u Londonu, Italiji, na Jamajci i u Norveškoj.

Producenti filma izrazili su zadovoljstvo zbog toga što se Bond vratio na Jamajku, mjesto na kojemu je britanski pisac Ian Fleming u svojim romanima objavljenim pedesetih i šezdesetih godina prošlog stoljeća stvorio lik legendarnog agenta.

Idi na 24sata

Komentari 0

Komentiraj...
Vidi sve komentare