To je to što me zanima!

Oliver Stone brani Putina: 'To je histerija zapadnih medija, treba sagledati širi kontekst invazije'

Za razliku od većine svojih kolega iz Hollywooda, koji su ustali protiv ruske invazije na Ukrajinu i Putina, američki redatelj Oliver Stone je drugačijeg stava
Vidi originalni članak

Trostruki američki oskarovac, Oliver Stone (74) posljednjih godina ne krije svoje simpatije prema ruskom predsjedniku, Vladimiru Putinu (69). Na društvenim mrežama osvrnuo se na rat u Ukrajini i ponudio nekoliko 'analiza' koje idu u korist Rusije. Kako kaže, treba sagledati 'širi kontekst ruske invazije na Ukrajinu'.

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

- Usred histerije zapadnih medija, optuživanja Putina za krvava ubojstva i izostavljanja ključnih činjenica kada nisu zgodne, najvažnije je razumjeti cijeli spektar onoga što se događa - i, iznad svega, jasno razmišljati -  napisao je Stone pa u nastavku podijelio linkove za proučavanje povijesti odnosa Putina i Ukrajine, to jest razloge rata.

OLIVER STONE Oskarovac objavio da se cijepio ruskim cjepivom protiv korone

Oliver je snimio dokumentarac 'The Putin Interviews', koji traje četiri sata, u vremenu od srpnja 2015. do veljače 2017. godine, zbog čega je dobio Putinovu dozvolu da ga prati u stopu i snima dok obavlja svakodnevne aktivnosti.

 

Idi na 24sata

Komentari 7

  • Imperatrice 02.03.2022.

    Ono što je u fokusu medija je i u fokusu publike, način na koji se nešto prikazuje je unaprijed smišljeno kako bi se potakle emocije publike i kreiralo globalno mišljenje. Druga mišljenja i pogledi na istu situaciju, jednostavno nisu prihvatljivi, niti dopušteni. Iako živimo u modernim vremenima, nikad nismo imali veće cenzure i manipulacije. To se radi još odavno, sjetite se slike naci propagande.. sretna dječica sa diktatorskim vođama i sl.. sjetite se male Twittera-šice, cca 8 godina, koja je pod bombama, na savršenom engleskom, obaviještavala svijet o ratu u Siriji i Asadu kao najvećem zločincu prema vlastitom narodu i sl. Ne podržavam nikako Ruse, nemojte krivo shvatiti, ali činjenica je da nas oblikuju s medijima

Komentiraj...
Vidi sve komentare