Show

Komentari 5

Oskarovac objavio da se cijepio ruskim cjepivom protiv korone

Oskarovac objavio da se cijepio ruskim cjepivom protiv korone

Zanimljivo, Stone tvrdi kako je primio cjepivo Sputnjik V, koje se ne preporučuje starijima od 60 godina jer u toj dobnoj grupi još uvijek nije dovoljno testirano

Slavni američki redatelj Oliver Stone (74) ne krije posljednjih godina svoje simpatije koje gaji prema Vladimiru Putinu, no mnoge je ipak iznenadio priznanjem kako se cijepio protiv korona virusa ruskim cjepivom. Prvu je dozu, kako je kazao u intervjuu, primio prije nekoliko dana, a drugu tek treba primiti. 

"Miss Marx" Red Carpet - The 77th Venice Film Festival

- Čuo sam dobre stvari o ruskom cjepivu i nadam se da će djelovati. Na zapadu ga ignoriraju, a nije mi jasno zašto je tako - zaključio je Stone.

Zanimljivo, Stone tvrdi kako je primio cjepivo Sputnjik V, koje se ne preporučuje starijima od 60 godina jer u toj dobnoj grupi još uvijek nije dovoljno testirano. U Rusiji ga trenutačno primaju visokorizična zanimanja, no ne distribuira se onim najstarijim skupinama.

Zbog te činjenice, ali i Stoneovih kontroverznih proruskih stavova, dio njegovih sunarodnjaka na zapadu skeptičan je oko ovog angažmana trostrukog oskarovca. 

 

Najčitaniji članci