To je to što me zanima!

Ona će ući u povijest: Časnica Zračnih snaga bori se za titulu Miss Amerike! 'Meni je to super'

Madison Marsh je diplomirala fiziku na Zračnoj akademiji, a također je pohađala magisterij javne politike za vrijeme treniranja za Miss Amerike
Vidi originalni članak

Madison Marsh (22), ući će u povijest kao prva aktivna časnica Zračnih snaga koja će se boriti za titulu Miss Amerike, piše New York Post.

- Sjajno je iskustvo spojiti najdraže dijelove moga života i nadam se napraviti razliku za druge kako bi mogli shvatiti da se ne moraju ograničavati - rekla je Madison koja je pobijedila na izboru Centennial State u Indianapolisu. 

Madison će se pridružiti 49 drugih natjecateljica na izboru 13. i 14. siječnja - otprilike osam mjeseci nakon što je pobijedila na izboru za Miss Colorado.

- Osjećala sam se kao da su izbori, a posebno pobjeda na Miss Coloradu, način da to doista pokažem da se drugi ljudi osjećaju ugodnije pronalazeći ono što im najviše znači - objasnila je Madison za britanske novine SWNS.

Pobijedila je samo nekoliko dana prije nego što je diplomirala fiziku na Zračnoj akademiji, a također je pohađala magisterij javne politike na visokoj školi Harvard Kennedy School dok je trenirala za natjecanje za Miss Amerike.

IVANČICA PAHOR JE ZABLISTALA Bivšu misicu dugo nismo vidjeli: Danas je samohrana majka, živi povučeno i vodi uspješan biznis

- Meni je to super jer moram ostati u fizičkoj formi i u teretani za vojsku, tako da se to već poklapa s treninzima za natjecanje - rekla je Madison, koja inače dolazi iz Arkansasa.

Nakon što je djetinjstvo provela pohađajući svemirske kampove i uživajući u satovima letenja, pridružila se Akademiji zračnih snaga u okrugu El Paso, Colorado, kako bi svoje snove pretvorila u stvarnost. Tada se odlučila baviti natjecanjima kao izvanškolskom aktivnošću.

BILA JE I ESTRADNA PJEVAČICA 'Imam 92 godine i misica sam penzića. S misterom ću idući vikend na nagradno putovanje'

Madison je istaknula da, ako ovoga vikenda pobijedi na izboru za Miss Amerike, nastavit će koristiti svoju platformu za razgovor s mladim djevojkama o služenju u vojsci i za razbijanje stereotipa o ženama u vojsci.

Iako trenutno ima brojne mogućnosti po pitanju svoje bogate karijere, rekla je da će je njezino putovanje najvjerojatnije odvesti u istraživanje raka, karijeru inspiriranu gubitkom njezine majke od raka gušterače.

HRVATSKA PREDSTAVNICA Zadranka Marija: 'Nisam ušla u finale za Miss turizma u Kini, ali sam dobila posebnu nagradu'

- Počela sam shvaćati da su moje veće strasti kreiranje politike i istraživanje raka, pa sam zato završila u školi Kennedy. Sada pokušavam poduzeti sljedeći korak i iskoristiti svoje studije u školi Kennedy kako bih naučila o unutarnjem funkcioniranju i poteškoćama u vezi s tim kako politika stvarno izgleda. Problemi poput ekonomskog okruženja i drugih društvenih pritisaka koji bi mogli kočiti našu sposobnost provedbe politike protiv raka koja može utjecati na sve Amerikance - ispričala je Madison.

Idi na 24sata

Komentari 6

  • zvzmir 13.01.2024.

    Previše bijela. Ništa od toga.

  • gnostik 12.01.2024.

    Žnaru

  • Maxitron 12.01.2024.

    A sad kad naše navaliju,hehehe!!

Komentiraj...
Vidi sve komentare