To je to što me zanima!

Ona ne štedi: Adele konobaru dala napojnicu od 13.500 kuna

Veliku napojnicu koja je četiri puta premašivala iznos samog računa ostavili su u jednom restoranu lociranom nedaleko od Ritz Carltona. Konobar je podijelio fotografiju računa na društvenoj mreži Facebook
Vidi originalni članak

Pjevačica Adele (31) i pjevač Harry Styles (25) zajedno odmaraju na Karibima. Posjetili su jedan restoran, gdje su osoblju ostavili napojnicu od 13.500 kuna. 

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Veliku napojnicu koja je četiri puta premašivala iznos samog računa ostavili su u jednom restoranu lociranom nedaleko od Ritz Carltona. Konobar je bio u isto vrijeme oduševljen i iznenađen pa je podijelio fotografiju računa na društvenoj mreži Facebook. 

- Kad ti prijatelji Harry Styles i Adele daju lijepu novogodišnju napojnicu -  napisao je uz fotografiju. Osim pozitivnih komentara zbog napojnice, Adele se u posljednje vrijeme našla na meti kritika. Na društvenim su je mrežama pratitelji 'napali' jer smatraju kako je previše smršavjela. 

PRETJERALA? Fanovi napali Adele: Premršava si, uopće više ne sličiš na sebe

Obožavatelji su u početku voljeli njezinu preobrazbu, ali sad misle da je vrijeme da stane s dijetom.

- Više ne sliči na sebe - samo su neki od komentara. Adele je smršavila jer je krenula na pilates, a dizala je i utege u teretani. Naravno, osim toga, počela je paziti i na hranu koju konzumira pa je zato smanjila unos šećera i počela jesti raznovrsno povrće. 

POGLEDAJTE NOVU EPIZODU SERIJALA 'ZENZACIJA':

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

 

Idi na 24sata

Komentari 11

  • domo 08.01.2020.

    E bome te kune nebu mogao nigdje unovčiti. ....

  • Biser_2 07.01.2020.

    Bravo!! Tako se to radi (ako se ima) 👏👏

  • 07.01.2020.

    bravo adele

Komentiraj...
Vidi sve komentare