Show

Komentari 11

Ona ne štedi: Adele konobaru dala napojnicu od 13.500 kuna

Ona ne štedi: Adele konobaru dala napojnicu od 13.500 kuna

Veliku napojnicu koja je četiri puta premašivala iznos samog računa ostavili su u jednom restoranu lociranom nedaleko od Ritz Carltona. Konobar je podijelio fotografiju računa na društvenoj mreži Facebook

Pjevačica Adele (31) i pjevač Harry Styles (25) zajedno odmaraju na Karibima. Posjetili su jedan restoran, gdje su osoblju ostavili napojnicu od 13.500 kuna. 

POGLEDAJTE VIDEO:

Veliku napojnicu koja je četiri puta premašivala iznos samog računa ostavili su u jednom restoranu lociranom nedaleko od Ritz Carltona. Konobar je bio u isto vrijeme oduševljen i iznenađen pa je podijelio fotografiju računa na društvenoj mreži Facebook. 

- Kad ti prijatelji Harry Styles i Adele daju lijepu novogodišnju napojnicu -  napisao je uz fotografiju. Osim pozitivnih komentara zbog napojnice, Adele se u posljednje vrijeme našla na meti kritika. Na društvenim su je mrežama pratitelji 'napali' jer smatraju kako je previše smršavjela. 

Obožavatelji su u početku voljeli njezinu preobrazbu, ali sad misle da je vrijeme da stane s dijetom.

FILE PHOTO: Adele arrives at the 58th Grammy Awards in Los Angeles

- Više ne sliči na sebe - samo su neki od komentara. Adele je smršavila jer je krenula na pilates, a dizala je i utege u teretani. Naravno, osim toga, počela je paziti i na hranu koju konzumira pa je zato smanjila unos šećera i počela jesti raznovrsno povrće. 

POGLEDAJTE NOVU EPIZODU SERIJALA 'ZENZACIJA':

 

Najčitaniji članci