To je to što me zanima!

Oni su se ove godine vjenčali: Za slavlja se nije štedjelo, ali su većinom svadbe bile intimne

Protekla godina za poneke parove značila je kraj ljubavi, no neki parovi su hrabro uplovili u bračnu luku i podijelili sretne vijesti s javnosti
Vidi originalni članak

Ovu će godinu neki parovi pamtiti po tome što su stali pred oltar i rekli sudbonosno 'da', a svoju sreću nisu krili ni od javnosti.

UZELA I NJEGOVO PREZIME EKSKLUZIVNA FOTKA Ovako je izgledalo vjenčanje Zlatka Mateše i Blanke: 'Sretni smo'

Zlatko Mateša

Hrvatski političar Zlatko Mateša (74) u rujnu je potvrdio da ponovno ljubi i to 30 godina mlađu partnericu Blanku Kačer, a onda su se početkom prosinca vjenčali. Otkrili su kako je to bila intimna ceremonija u crkvici na Plešivici, a njih dvoje i inače u javnosti kada se pojavljuju zajedno ne kriju ljubav.

Blanka nam je ranije ispričala kako je jako sretna, no napomenula je da ljubav nije došla preko noći. 

- Mi vam se dugo poznajemo i to poznanstvo i poštovanje je s vremenom preraslo iz prijateljstva u ljubav - rekla je Blanka i otkrila kako je uzela i suprugovo prezime. 

IMALI PRIVATNO SLAVLJE Iva Šarić otkrila detalje svadbe s Brunom Petkovićem, poznato je i koga su izabrali za kumove

Bruno Petković i Iva Šarić

Iva i Bruno otkrili su svoju vezu krajem 2020. godine, a nakon četiri godine veze okrunili su svoju ljubav intimnim vjenčanjem. Svoju vezu tajili su godinu dana, a samo mjesec dana kasnije doznalo se da čekaju svoje prvo zajedničko dijete, sina Adriana.

Ceremoniju i slavlje su organizirali u privatnosti 20. prosinca. Isti je dan Iva proslavila i 35. rođendan. Nedavno je Bruno odabran i za najboljeg igrača HNL-a, a čini se kako njegovoj sreći nema kraja.

- Sve je bilo priređeno u zagrebačkom restoranu, i večera za dvadesetak uzvanika, i građansko vjenčanje. Zaručeni smo već tri godine, ali se zbog obaveza nismo mogli uskladiti ranije i pronaći datum koji bi nam odgovarao. Stoga smo svadbu odlučili organizirati sad - rekla je Iva za Gloriju pa dodala kako je oduvijek željela imati zimsko vjenčanje te da se slučajno pogodilo da isti dan slavi i rođendan.

POZNATI UZVANICI VIDEO Pogledajte atmosferu na vjenčanju Ane Gruice i njenog odabranika Borana Uglešića

Ana Gruica 

Glumica Ana Gruica Uglešić (40) i psihijatar Boran Uglešić (48) vjenčali su se prije pet godina, a poslije Velike Gospe ove godine su se i crkveno vjenčali. Podsjetimo, ugledni liječnik dobio je crkveni razvod od prve supruge. 

Splitski par je prvo vjenčanje obavio pred matičarom 2018. godine u kolovozu, točnije 20. kolovoza. Građanski brak su sklopili samo nakon godinu dana veze u krugu članova obitelji i najbližih prijatelja u dvorcu Martinis Marchi na otoku Šolti. 

Sudbonosno 'da' izrekli su ovog ljeta i u crkvi sv. Luke u mjestu Sitno Gornje, a ona i Boran svadbeni su dan doživjeli kao nešto veliko, emotivno i odgovorno, no tremu nije imala. Glumica je tijekom večeri promijenila tri haljine. Uz svaku je iskombinirala cipele stranih i domaćih brendova, Alaïa, Ledenko i Gia Borghini. 

LJUBAVNA PRIČA Fani i Hierra spojio je posao, a ove su se godine tajno vjenčali u Meksiku: Sada su dobili sina

Fani Stipković

Bivša sportska novinarka Fani Stipković (41) bivši nogometaš Fernando Hierro vjenčali su se u tajnosti u Meksiku, potvrdila je Gloria u rujnu. Fani je na vjenčanju zablistala u vjenčanici Vere Wang iz zagrebačkog butika Le Concept Aleksandre Dojčinović. 

- Vjenčanje je bilo 13. rujna u predivnom butik hotelu Casa Pedro Loza, sagrađenom 1848. u središtu Guadalajare. Ceremonija je bila intimna, sa samo dvanaest uzvanika, a zbog čarobne palače s koje se pruža pogled na povijesnu jezgru sve je nalikovalo nekom starinskom filmu - otkrila je Fani za Gloriju. 

Par je zajedno od 2019. godine a zajedno su se uselili tijekom pandemije. Spojio ih je posao, odnosno ljubav prema sportu. Ove godine su postali i roditelji malenog dječaka.

EKSKLUZIVNI DETALJI SA SVADBE Dalić oženio sina: 300 gostiju je do zore zabavljao Jole, a za prvi ples mladencima pjevao Kruška

Toni Dalić 

Sin izbornika Zlatka Dalića se oženio sa svojom dugogodišnjom djevojkom Ivom.

Krajem rujna par je rekao sudbonosno 'da', a Toni je nosio crni smoking, bijelu košulju i crnu leptir mašnu, dok je mladenka imala dugu bijelu vjenčanicu s potpisom dizajnerice, Aleksandre Dojčinović. Vjenčali su se u varaždinskoj Kapucinskoj crkvi, a na svadbi su pjevali Jole, dugogodišnji prijatelj obitelji Dalić, Željko Krušlin Kruška s grupom Latino i Mate Grgat.

Marko Petrić i Tina Walme 

Ove godine su se vjenčali i plesačica Valentina Walme (32) i glumac Marko Petrić (36). Sretnu vijest Valentina je podijelila na društvenim mrežama objavivši njihove crno bijele fotografije. 

Par se zaručio prošle godine u rujnu, a šuškanja da su zajedno pojavila su se 2020. godine. Viđeni su tada u jednoj zagrebačkoj slastičarnici, u šetnji gradom te na brojnim društvenim događanjima. Zajedno su tada i ljetovali.

MIJO MATIĆ Oženio se 'Gospodin Savršeni': 'Mala i intimna svadba, to nam je najslađe. Obitelj i prijatelji'

Osim njih, ove godine u bračnu luku uplovio je i 'Gospodin Savršeni', Mijo Matić s glazbenom pedagoginjom Arianom Piknjač. Vjenčanje je bilo intimno, a uz njih su bili prijatelji i najuža obitelj.

Intimno vjenčanje imao je i voditelj Ivan Vukušić i njegova dugogodišnja partnerica Ivona početkom veljače.

Svoju dugogodišnju djevojku ove godine oženio je i hrvatski reprezentativac Josip Juranović. Par se zaljubio prije četiri godine u Splitu dok je Juranović igrao u Hajduku, a Lana bila na fakultetu. Zaručili su se u svibnju prošle godine,a pred oltar su stali u lipnju ove godine.

POGLEDAJTE VIDEO:

Idi na 24sata

Komentari 10

  • 03.01.2024.

    Kroz godinu dvije su već razvedeni 😂

  • linasar72 31.12.2023.

    pa kak ste mogli napisati da se Dalićev sin ozenil sa tom bivsom??? pa se vi ne informirate prije o imenima i podacima prije nego nesto objavite, bas sramota, kad Tonijeva zena vidi sa ste ju zamjeniki

  • DejaLo 31.12.2023.

    To će biti uspješno ako samo 2 para od njih 6 dožive 20+ bračnog staža. Sretno im bilo. Vodite ljubav, a ne rat

Komentiraj...
Vidi sve komentare