To je to što me zanima!

Opako oružje, novi oklop, može li ga itko sada zaustaviti?

Suočen s izdajom i opasnošću, mladi kralj mora okupiti svoje saveznike i osloboditi moć Black Panthera kako bi porazio neprijatelje i omogućio sigurnost svom narodu i njihovom načinu života
Vidi originalni članak

Jedan od superheroja oko čijeg filma smo relativno uzbuđeni, no koji je dobio donekle malo medijske pažnje svakako je i Black Panther. Marvelov strip junak kojeg smo po prvi put vidjeli u filmu 'Kapetan Amerika: Građanski rat', u najnovijem je foršpanu napokon razotkrio još neke tajne.

No uz njega, vidjeli smo i oružja njegovih protivnika te nam je postalo malo jasnije protiv koga točno se Panther bori. Tako je Klaue (glumi ga nevjerojatni Andy Serkis, čiji prvi redateljski uradak uskoro dolazi u kina) pokazao svoj sonični top, dok je glavni negativac, Erik Killmonger (Michael B. Jordan), razotkrio svoje naoružanje.

A kako bi se mogao prikladno boriti protiv ovih negativaca i Black Panther će unaprijediti svoj oklop i svoje kandže.

U 'Black Pantheru' pratimo mladog T'Challu, koji se nakon smrti svog oca, kralja Wakande, vraća u zemlju. Njegovi neprijatelji misle kako je u pitanju zemlja koja još uvijek nije izašla niti iz feudalizma, no u pitanju je tehnički iznimno napredna afrička država koja tehnologijom i varkama održava tu laž.

T'Challa planira zasjesti na prijestolje i postati novim kraljem. Tada se ponovno pojavi stari neprijatelj, a T'Challin je karakter kralja i Black Panthera stavljen na kušnju kad se uvuče u strašan sukob zbog kojeg je ugrožen opstanak kako Wakande tako i cijelog svijeta. Suočen s izdajom i opasnošću, mladi kralj mora okupiti svoje saveznike i osloboditi moć Black Panthera kako bi porazio svoje neprijatelje i omogućio sigurnost svom narodu i njihovom načinu života.

Pogledajte japanski foršpan

U glavnoj ulozi opet ćemo vidjeti Chadwicka Bosemana. Uz svoj nastup u 'Black Pantheru', Boseman će odglumiti istog lika i u nastavku 'Osvetnika', koji nam dolazi u svibnju.

Režije se prihvatio Ryan Coogler koji uz Joea Roberta Colea radi i na scenariju. Preostale uloge u filmu 'popunili' su Lupita Nyong'o, Martin Freeman i Michael B. Jordan (gledat ćemo ga u nastavku 'Creeda', ponovno u ulozi istoimenog lika). 'Black Panther' u kina stiže 16. veljače 2018. godine.

Idi na 24sata

Komentari 0

Komentiraj...
Vidi sve komentare