Obavijesti

Show

Komentari 0

Opako oružje, novi oklop, može li ga itko sada zaustaviti?

Opako oružje, novi oklop, može li ga itko sada zaustaviti?
7

Suočen s izdajom i opasnošću, mladi kralj mora okupiti svoje saveznike i osloboditi moć Black Panthera kako bi porazio neprijatelje i omogućio sigurnost svom narodu i njihovom načinu života

VIDEO

Jedan od superheroja oko čijeg filma smo relativno uzbuđeni, no koji je dobio donekle malo medijske pažnje svakako je i Black Panther. Marvelov strip junak kojeg smo po prvi put vidjeli u filmu 'Kapetan Amerika: Građanski rat', u najnovijem je foršpanu napokon razotkrio još neke tajne.

No uz njega, vidjeli smo i oružja njegovih protivnika te nam je postalo malo jasnije protiv koga točno se Panther bori. Tako je Klaue (glumi ga nevjerojatni Andy Serkis, čiji prvi redateljski uradak uskoro dolazi u kina) pokazao svoj sonični top, dok je glavni negativac, Erik Killmonger (Michael B. Jordan), razotkrio svoje naoružanje.

A kako bi se mogao prikladno boriti protiv ovih negativaca i Black Panther će unaprijediti svoj oklop i svoje kandže.

U 'Black Pantheru' pratimo mladog T'Challu, koji se nakon smrti svog oca, kralja Wakande, vraća u zemlju. Njegovi neprijatelji misle kako je u pitanju zemlja koja još uvijek nije izašla niti iz feudalizma, no u pitanju je tehnički iznimno napredna afrička država koja tehnologijom i varkama održava tu laž.

T'Challa planira zasjesti na prijestolje i postati novim kraljem. Tada se ponovno pojavi stari neprijatelj, a T'Challin je karakter kralja i Black Panthera stavljen na kušnju kad se uvuče u strašan sukob zbog kojeg je ugrožen opstanak kako Wakande tako i cijelog svijeta. Suočen s izdajom i opasnošću, mladi kralj mora okupiti svoje saveznike i osloboditi moć Black Panthera kako bi porazio svoje neprijatelje i omogućio sigurnost svom narodu i njihovom načinu života.

Pogledajte japanski foršpan

U glavnoj ulozi opet ćemo vidjeti Chadwicka Bosemana. Uz svoj nastup u 'Black Pantheru', Boseman će odglumiti istog lika i u nastavku 'Osvetnika', koji nam dolazi u svibnju.

Režije se prihvatio Ryan Coogler koji uz Joea Roberta Colea radi i na scenariju. Preostale uloge u filmu 'popunili' su Lupita Nyong'o, Martin Freeman i Michael B. Jordan (gledat ćemo ga u nastavku 'Creeda', ponovno u ulozi istoimenog lika). 'Black Panther' u kina stiže 16. veljače 2018. godine.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 0
VIDEO

Lord of the Ringos? Jackson će režirati film o Beatlesima
NOVA SURADNJA

Lord of the Ringos? Jackson će režirati film o Beatlesima

Taj će oskarovac oživjeti napeto snimanje posljednjeg albuma slavnog britanskog banda 'Let It Be', koristeći se sa 55 sati dosad nepoznatih videosnimki kultnog benda iz 1969. godine

Hathaway otkrila: Snima se 3. dio filma 'Princezini dnevnici'
FANOVI ODUŠEVLJENI

Hathaway otkrila: Snima se 3. dio filma 'Princezini dnevnici'

Brojni obožavatelji godinama su se pitali zbog čega su snimljena samo dva nastavka, a američka glumica ovih je dana otkrila vijest koja je oduševila brojne fanove filma
Kultni 'Simpsoni' se ukidaju? Ne donose nikakav prihod Foxu
NAKON 30 GODINA

Kultni 'Simpsoni' se ukidaju? Ne donose nikakav prihod Foxu

Zbog spajanja TV mreže Fox s Disneyjem, ugovori o licenciranju bit će drugačiji. Fox ne zna hoće im se isplatiti održati Simpsone na životu, budući da godinama ne ostvaruju prihode