To je to što me zanima!

Opleli po bivšem Kenu: Izgledaš kao iz horora. Što ti je s očima?

Alves je već ranije priznao kako koristi kontaktne leće, a oblikovao je kapke i oči kako bi imao 'seksi pogled'. Nakon što se transformirao u ženu dobiva podršku od svoje obitelji, no i dalje je na meti zlih jezika
Vidi originalni članak

Brazilac Rodrigo Alves (37) imao je više od 70 plastičnih operacija. Najprije se proslavio kao 'ljudski Ken', a potom je ostvario svoju životnu želju. Postao je žena. Od tada neprestano objavljuje fotografije na društvenim mrežama i ponosno pokazuje obline. 

POGLEDAJTE VIDEO: Slavni koji žele izgledati poput 'ljudskog Kena'

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Najčešće pozira u pripijenim haljinama kojima ističe dekolte i stražnjicu. Osim što je plastičnim operacijama dobio obline koje je oduvijek želio, Rodrigo, koji je nedavno promijenio ime u Jessica, svakodnevno se šminka, a ima i ugrađene nokte. Za posljednju objavu na Instagramu pozirao je u laganoj bluzi. Trenutačno je u Španjolskoj gdje je uz čašu vina uživao sa svojim prijateljima.

Iako mu mnogi pratitelji pišu komentare podrške te ga na taj način brane od zlih jezika, ovoga puta bilo je više onih koji su ga 'pljuvali'.

- Ljudi ti lažu kada govore da izgledaš predivno. Ti izgledaš kao da si iz horor filma. Oprosti, samo sam iskren. Jesi ti vampir? - pisali su mu pratitelji ispod objavljene fotografije.

Zaintrigirale su ih njegove oči. Rodrigo je već ranije priznao kako koristi kontaktne leće, a oblikovao je kapke i oči kako bi imao 'seksi pogled'. 

UŽIVA U LJETU Bivši 'ljudski Ken' je pokazao obline u badiću: 'Kao diva si'

- Nitko nema mačje oči, osim ako ih nisu korigirali da bi tako izgledali. Time oči izgledaju više seksi, budnije i, ako koristite šminku, možete pojačati vaš izgled još više. Kirurg mi je odsjekao dio kože i uklonio ga, a zatim spojio mišiće zajedno - ispričao je Alves jednom prilikom i priznao kako je napravio mačkaste oči. 

Ovaj Brazilac pokušavao se snaći u muškom tijelu, ali nije mu išlo za rukom. Sretan je što napokon izgleda kao žena. No ima još jednu neostvarenu želju - želio bi postati mama.

- Oduvijek sam znao da sam žena, igrao sam se s lutkama i bio u kontaktu sa svojom ženskim stranom. Potrebno je voljeti sebe. Sada bih volio imati dijete i biti s nekim tko me prihvaća onim što jesam - ispričao je nedavno za strane medije

Idi na 24sata

Komentari 22

  • Sislo 16.08.2020.

    na zadnjoj slici kod bazena, drži se ko' popišan

  • triki4321 11.08.2020.

    Jel to ima nos?

  • tabitabi 09.08.2020.

    misli da je žensko ako zalijepi sise guzice i nokte i ja si nalijepim krila ali ne mogu letjeti

Komentiraj...
Vidi sve komentare