To je to što me zanima!

Opleo po Lady GaGi: 'Nije našla lijek za koronu? Ne treba nam!'

Morgan je nedavno ismijavao prisustvo pjevačice na konferenciji Svjetske zdravstvene organizacije o korona virusu. Kasnije joj se ispričao kad je vidio uspjeh njezina virtualna koncerta
Vidi originalni članak

Britanski novinar, voditelj i kolumnist, Piers Morgan (55), poznat je po tome da nema dlake na jeziku, a nerijetko proziva celebrityje pri čemu ne bira riječi. Sada je pak opleo po Lady GaGi (34), no ubrzo joj se javno ispričao, javlja Hello!.

Sve je krenulo kada je nedavno ismijavao prisustvo pjevačice na konferenciji Svjetske zdravstvene organizacije o korona virusu.

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

- Zašto će ona doći? Je li pronašla lijek za virus? Ako nije, nije nam potreban pjevač tamo - napisao je na društvenim mrežama. 

Ipak, predomislio se kada je vidio kako je GaGa rasturila ovaj vikend nakon što je organizirala virtualni live koncert za cijeli svijet koji je nazvala 'One World: Together At Home'. Okupila je velike glazbene zvijezde koje su zapjevale i prikupile pomoć.

GLEDATELJI KOMENTIRALI GaGa rasturila s glazbenim gigantima: 'Najbolja izvedba'

- Dugujem ti ispriku, ovo je bila sjajna inicijativa koja je skupila bogatstvo, zabavila ljude i pomogla spasiti živote. Također, bila je to savršena ilustracija velike zvijezde koja pravilno koristi svoj profil u ovoj krizi. Čestitam i ispričavam se što sam ranije sumnjao u to - odgovorio je na tweet Lady GaGe, koja je zahvalila Svjetskoj zdravstvenoj organizaciji što joj je omogućila da bude dio ovog projekta. 

S obzirom na to da mu je pjevačica lajkala komentar, čini se da su ratne sjekire između njih dvoje zakopane.

Inače, GaGa je na virtualnom koncertu zapjevala s divom Celine Dion (52), Andreom Bocellijem (52), Johnom Legendom (41) i pijanistom Lang Langom (37), a video na YouTubeu dosad je pogledalo preko 20 milijuna ljudi.

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Idi na 24sata

Komentari 4

  • listovača 21.04.2020.

    A što reći, napuhani Englez koji živi od izmišljanja priča o poznatima.

  • povijest činjenica 21.04.2020.

    Nema tih para zbog kojih bih joj se ispričala na njegovom mjestu ... ako pojedinci ne kuže karikiranje, humor, satiru itd ... to je njihov problem. Da je kojim slučajem lady gaga katolkinja još bi ju više "prcao" bez ikakvih posljedica po karijeru ... no dobro ...

  • KusNjega 21.04.2020.

    Ovo je onaj što živi od izmišljanja priča i pljuvanja po uspješnim ljudima. O Megan je izmislio tucet pričica, sad su na tapeti drugi!

Komentiraj...
Vidi sve komentare