Obavijesti

Show

Komentari 7

GaGa rasturila s glazbenim gigantima: 'Najbolja izvedba'

GaGa rasturila s glazbenim gigantima: 'Najbolja izvedba'
2

Pjevačica je okupila poznate glazbenike koji su s njom prenijeli virtualni live koncert cijelom svijetu uz poruku 'ostanite doma'. Na taj je način nastojala podići svijest o trenutnoj situaciji zbog pandemije korona virusa

VIDEO

U svijetu vlada pandemija korona virusa, a oni koji u ovoj situaciji trpe su i glazbenici koji ne mogu pripremati koncerte za svoje obožavatelje. No, mnogi od njih su u ovoj situaciji pokazali velikodušnost i dali potporu svojoj publici na koju nisu zaboravili ni u teškim trenucima. Tu se pronašla Lady Gaga, (34) koja je organizirala virtualni live koncert za cijeli svijet i sve oduševila.

Jedna od najpopularnijih pjevačica današnjice event je nazvala 'One World: Together At Home', a okupila je velike glazbene zvijezde koje su zapjevale i prikupljale pomoć pomoć. Lady GaGa je na ovaj način odlučila odati priznanje zdravstvenim radnicima koji riskiraju svoje zdravlje u borbi protiv korona virusa, ali i dodatni podići svijest o pandemiji.

POGLEDAJTE VIDEO:

Koncert je prema našem vremenu počeo jučer u 20:00 sati i trajao sve do 7:00 sati u jutro. Od velikih zvijezda zapjevali su Alanis Morissette, Andrea Bocelli, Billie Eilish, Billie Joe Armstrong iz Green Daya, Chris Martin, Eddie Vedder, Elton John, J Balvin, John Legend, Kacey Musgraves, Lizzo, Paul McCartney, Stevie Wonder i mnogi drugi.

Spektakularna GaGa zapjevala je pak sa svojim kolegama. S divom Celine Dion (52), Andreom Bocellijem (52), Johnom Legendom (41) i pijanistom Lang Langom (37) udružila je snage i zajedno su otpjevali opuštajuću izvedbu pjesme 'The Prayer'.

POGLEDAJTE VIDEO:

Čini se kako se ova izvedba dojmila mnogih, a na Instagramu su je gledatelji pohvalili.

- Najbolja izvedba večeri - jedan je od komentara.

Prijenos cijelog koncerta se mogao pratiti na raznim medijskim platformama i društvenim mrežama poput YouTubea, Facebooka, Twittera, gdje se sada mogu pronaći samo riječi hvale gledatelja iz cijeloga svijeta.

- Ovaj koncert bio je toliko inspirativan. Svaki od ovih talentiranih glazbenika me dirnuo u dušu. Ne mogu opisati koliko volim Lady GaGu - jedan je od komentara.

Spektakl: Lady GaGa za cijeli svijet organizirala live koncert
Spektakl: Lady GaGa za cijeli svijet organizirala live koncert

Sve izvedbe pratile su poruke podrške i pozive na odgovornost. GaGa je u koncert uključila dirljive snimke ljudi u izolaciji diljem svijeta, a u live stream uključili su i zdravstvene radnike koji dijele svoja iskustva rada na prvoj crti obrane protiv korona virusa. Na ovaj je način odlučila odati priznanje zdravstvenim radnicima koji riskiraju svoje zdravlje u borbi protiv korona virusa, ali i dodatno podići svijest o pandemiji.

U ovu humanitarnu akciju uključili su se i predstavnici mnogih vlada diljem svijeta koji su pozvali sve da udvostruče svoje napore u borbi protiv korona virusa, podrže Svjetsku zdravstvenu organizaciju i znanstvenike koji neumorno rade na dijagnostičkim testovima i pronalasku cjepiva koje će biti pristupačno svima.

POGLEDAJTE VIDEO:

Pokretanje videa...

00:58

 

 

 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 7
VIDEO

Najveća imena nove techno scene dolaze na Zrće
PROMO

Najveća imena nove techno scene dolaze na Zrće

Nizozemski Verknipt na svoje premijerno izdanje Verknipt Croatia Holiday Festivala ovog ljeta dovodi zvijezde hard techno scene te najavljuje svoj najveći line-up dosad

Debitantski album grupe Donkey Hot zove se ''MAMA'' zato što je mama car
PROMO

Debitantski album grupe Donkey Hot zove se ''MAMA'' zato što je mama car

Tokom slušanja albuma jasno je o kakvom se bendu radi - pjesme su duhovite, upečatljive i neke od njih uvijek će vam izmamiti osmijeh na lice, ali daleko je to od površne duhovitosti, svirka je čvrsta i rifovi osvajaju.
Vili Gobac i Donkey Hot u financijskoj krizi „Mama Care“ daj pare
PROMO

Vili Gobac i Donkey Hot u financijskoj krizi „Mama Care“ daj pare

'Mama care' nova je rock dizalica grupe Donkey Hot kojom ova fantastična petorka najavljuje svoj album prvijenac