To je to što me zanima!

Originalna ideja: Blizanke iz New Yorka prerušile se u Tajči

Djevojke su se sprijateljile s pjevačicom i otkrile kako je pristupačna, dobra i humana. Djevojke su otkrile i kako će uskoro imati 'trunk show', ali i kako je njihova eko osviještena rifle poslana na adresu Jennifer Aniston
Vidi originalni članak

Posljednja dva dana društvene mreže 'preplavljene' su fotografijama na kojima se poznate i anonimne osobe prerušavaju u vještice, vanzemaljce, životinje, likove iz horor filmova... I dok su većina išli na 'sigurno', blizanke Ivana i Marija Ćurić odlučile su na jednu večer postati Tatjana Matejaš Cameron, poznatija kao Tajči (49). 

POGLEDAJTE VIDEO:

  Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Glazbenom scenom Tajči je žarila i palila dok su sestre iz Osijeka s adresom u New Yorku još bile djeca. Nisu se nadale da će jednog dana njihova omiljena pjevačica dopustiti da odjenu njezine haljine. 

Djevojke su se u međuvremenu sprijateljile s pjevačicom i otkrile kako je pristupačna, dobra i humana. Djevojke su otkrile i kako će uskoro imati 'trunk show', ali i kako je njihova eko osviještena rifle nedavno poslana na adresu slavne glumice Jennifer Aniston. 

TAJNE ROMANSE SLAVNIH I JAVNIH Tajči je lila suze nakon prekida s vojnikom pa pobjegla drugom

- Bit će tu još puno iznenađenja. Ne samo u kreacijama nego i u našim kolaboracijama sa slavnim osobama - rekla je Ivana. Sestra Marija dodala je kako će proširiti svoje dizajne na vegan kožne suknje koje će biti unikatno oslikane. 

Sestre Ćurić su s izborom 'Tajči' kostima za Noć vještica htjele promovirati hrvatsku kulturu i naglasiti da je Hrvatska rame uz rame s ostalim zemljama u svijetu. 

POGLEDAJTE VIDEO: 

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

 

Idi na 24sata

Komentari 23

  • 03.11.2019.

    Joj ja sam baku ko djete molila da mi sašije Tajči haljinu! Baš su se cure fino dosjetile.

  • Dodica 02.11.2019.

    Ni nalik 🤦‍♀️

  • scoo_1 02.11.2019.

    prodajem bakine naočale, povoljno? cijena po dogovoru

Komentiraj...
Vidi sve komentare