To je to što me zanima!

Oscar joj je izmaknuo čak osmi put, ali Close je jedina priredila pravi show i nasmijala publiku

Kad je započela igra pogađanja pjesama, nitko u dvorani nije mogao ni naslutiti da će Glenn Close pogoditi o kojoj je pjesmi riječ. No glumičin odgovor ostat će zapamćen kao jedan od svijetlih trenutaka ove dodjele
Vidi originalni članak

Glenn Close (74) je u utrci za zlatni kipić izgubila osmi put, no uvjerljivo je pobijedila svojim smislom za humor i poznavanjem glazbe '80-ih godina prošlog stoljeća.

POGLEDAJTE VIDEO: Ovogodišnji Oscari

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Naime, voditelj i komičar Lil Rel (41) organizirao je igru pogađanja pjesama, a kad je DJ Questlove pustio pjesmu, obrecnuo se na njega rekavši mu da to nije fer prema Glenn Close, čiji je red na pogađanje bio. Međutim, glumica je svojim odgovorom oduševila prisutne. 

- Čekaj malo, to je 'Da Butt' iz 1988., svirali su je E.U. Napisao ju je Spike Lee za svoj brilijantni film School Daze. Na žalost, promaknuo je mojim prijateljima s Akademije i nije mogao pobijediti jer nije bio nominiran - rekla je Close. 

VELIKANI BEZ OSCARA Glenn Close sedam puta ostala 'kratka', a Jim Carrey zaključio: 'Ne družim se s pravim ljudima'

Lil Rel ju je tad pitao zna li kako se pleše na tu pjesmu, a Close je bez razmišljanja ustala i zavrtjela stražnjicom na opće oduševljenje prisutnih. 

POGLEDAJTE VIDEO:

Fali ti zabave? Klikni na Oriđiđi Videoteku!

Idi na 24sata

Komentari 3

  • Phila 26.04.2021.

    Žena je vjerojatno svjesna da je dodjela Oscara postala cirkus u kojem ne možeš osvojiti kipić bez da glumiš u filmu koji promiče LGBTQŽWXG pokrete ili govori o potlačenosti crne rase pa se istima ne opterećuje.

  • nap 26.04.2021.

    Uvijek je dobra glumica bila

  • cjepivonepostoji 26.04.2021.

    Ne brini Glenn Close! I našoj Vladi je "nešto izmaknulo" osam i više puta. Zadnji primjer su "dinamova braća". I neće biti zadnji.

Komentiraj...
Vidi sve komentare