Show

Komentari 3

Oscar joj je izmaknuo čak osmi put, ali Close je jedina priredila pravi show i nasmijala publiku

Oscar joj je izmaknuo čak osmi put, ali Close je jedina priredila pravi show i nasmijala publiku

Kad je započela igra pogađanja pjesama, nitko u dvorani nije mogao ni naslutiti da će Glenn Close pogoditi o kojoj je pjesmi riječ. No glumičin odgovor ostat će zapamćen kao jedan od svijetlih trenutaka ove dodjele

Glenn Close (74) je u utrci za zlatni kipić izgubila osmi put, no uvjerljivo je pobijedila svojim smislom za humor i poznavanjem glazbe '80-ih godina prošlog stoljeća.

POGLEDAJTE VIDEO: Ovogodišnji Oscari

Naime, voditelj i komičar Lil Rel (41) organizirao je igru pogađanja pjesama, a kad je DJ Questlove pustio pjesmu, obrecnuo se na njega rekavši mu da to nije fer prema Glenn Close, čiji je red na pogađanje bio. Međutim, glumica je svojim odgovorom oduševila prisutne. 

- Čekaj malo, to je 'Da Butt' iz 1988., svirali su je E.U. Napisao ju je Spike Lee za svoj brilijantni film School Daze. Na žalost, promaknuo je mojim prijateljima s Akademije i nije mogao pobijediti jer nije bio nominiran - rekla je Close. 

Lil Rel ju je tad pitao zna li kako se pleše na tu pjesmu, a Close je bez razmišljanja ustala i zavrtjela stražnjicom na opće oduševljenje prisutnih. 

POGLEDAJTE VIDEO:

Fali ti zabave? Klikni na Oriđiđi Videoteku!

Najčitaniji članci