To je to što me zanima!

Ošišala se na kratko: Alanis Morissette je šokirala fanove

Morissette ima predstavu na Broadwayu gdje od 05. ožujka igra glazbena adaptacija njezinog trećeg studio albuma 'Jagged Little Pill' s Elizabeth Stanley (29) u glavnoj ulozi
Vidi originalni članak

Vjerojatno se sjećate Alanis Morissette (46), kanadsko američke rock pjevačice, spisateljice, producentice i glumice. Njezini su hitovi 'You Oughta Know', 'Ironic', 'Thank U' i 'Hands Clean' obilježili 90-e godine, a za njezin album 'Jagged Little Pill' iz 1995. se procjenjuje da je prodan u 30 milijuna primjeraka diljem svijeta. 

Danas je Kanađanka malo usporila tempo, priznaje kako uživa u obitelji i majčinstvu, a i izgleda potpuno drugačije - toliko da bi ju mnogi teško i prepoznali.

Naime godinama je zaštitni znak Alanis Morissette bila duga smeđa kosa pa nije čudno da je nekima na novijim fotografijama neprepoznatljiva sa svjetlijom, kratkom kosom i šiškama. Morissette se u takvom izdanju nedavno pojavila na Broadwayu, na premijeri mjuzikla ‘Dear Evan Hansen’.

- Kosa je bila tvoj zaštitni znak, ali nema veze jer ti preslatko stoji - jedan je od komentara iznenađenih fanova. 

Inače, i sama ima predstavu na Broadwayu gdje od 05. ožujka igra glazbena adaptacija njezinog trećeg studio albuma 'Jagged Little Pill' s Elizabeth Stanley (29) u glavnoj ulozi. 

Prije nego što je skratila kosu, glazbenica je u ožujku bila i plavuša.

Pjevačica je od 2010. u braku s reperom Souleyeom (37), a par ima kći Onyx (2) i sina Evera (7). 

Idi na 24sata

Komentari 20

  • Rafo 24.04.2018.

    Što učini od sebe :(:(

  • bree77 24.04.2018.

    Ajme

  • black_cat 24.04.2018.

    dobra frizura radi čuda ali džaba ti i frizura ako nemaš karmu..

Komentiraj...
Vidi sve komentare