To je to što me zanima!

Oskarovac objavio da se cijepio ruskim cjepivom protiv korone

Zanimljivo, Stone tvrdi kako je primio cjepivo Sputnjik V, koje se ne preporučuje starijima od 60 godina jer u toj dobnoj grupi još uvijek nije dovoljno testirano
Vidi originalni članak

Slavni američki redatelj Oliver Stone (74) ne krije posljednjih godina svoje simpatije koje gaji prema Vladimiru Putinu, no mnoge je ipak iznenadio priznanjem kako se cijepio protiv korona virusa ruskim cjepivom. Prvu je dozu, kako je kazao u intervjuu, primio prije nekoliko dana, a drugu tek treba primiti. 

- Čuo sam dobre stvari o ruskom cjepivu i nadam se da će djelovati. Na zapadu ga ignoriraju, a nije mi jasno zašto je tako - zaključio je Stone.

Zanimljivo, Stone tvrdi kako je primio cjepivo Sputnjik V, koje se ne preporučuje starijima od 60 godina jer u toj dobnoj grupi još uvijek nije dovoljno testirano. U Rusiji ga trenutačno primaju visokorizična zanimanja, no ne distribuira se onim najstarijim skupinama.

STONE: 'Obama je vuk u ovčjoj koži, SAD je orvelijanska država'

Zbog te činjenice, ali i Stoneovih kontroverznih proruskih stavova, dio njegovih sunarodnjaka na zapadu skeptičan je oko ovog angažmana trostrukog oskarovca. 

 

Idi na 24sata

Komentari 5

  • Teide 05.07.2021.

    A ovaj drugi ...Jadan covjek umro sa 82 godine od korone.

  • be yourself 17.12.2020.

    Inače testiranja su pokazala da je to rusko trenutno najbolje cjepivo na svijetu ali problem za zapad je da je rusko. Iz tog razloga, Oxfordsko cjepivo bi htjeli miješati s tim ruskim.

  • Zgubider 16.12.2020.

    "...cjepivo Sputnjik V, koje se ne preporučuje starijima od 60 godina..."___Pa što će im takvo cjepivo?! Cjepivo i treba prije svega za ljude iznad 60-70 godina…

Komentiraj...
Vidi sve komentare