To je to što me zanima!

'Osvanuo' mural Rajka Dujmića

U čast glazbeniku Rajku Dujmiću na Ravnicama je naslikan mural. Snježana je podijelila fotografiju istog i napomenula kako još nije dovršen. Obožavatelji pišu da će Rajko tako zauvijek biti s nama
Vidi originalni članak

Prije točno dva mjeseca napustio nas je Rajko Dujmić, glazbenik i skladatelj, vođa grupe Novi fosili te dobitnik je Porina za životno djelo. Mnogi se rado sjećaju preminulog glazbenika, a dobio je i mural u čast koji je 'osvanuo' na Ravnicama.

POGLEDAJTE VIDEO: Odlazak legende

Na društvenim mrežama Rajkova udovica Snježana podijelila je fotografiju murala. Napomenula je kako još nije završen i da se osjeća zahvalno na ovom djelu.

Njezini prijatelji na društvenoj mreži i Rajkovi obožavatelji pisali su kako je mural predivan te da ga je Rajko doista zaslužio. 

- To je to! Te oči i osmijeh. Zauvijek će biti s nama. Rajko je bio i ostat će legenda - neki su od komentara.

Podsjetimo, nakon što je doživio tešku prometnu nesreću, Dujmić je završio u induciranoj komi, iz koje se nije probudio. 

JEDAN OD NAJVEĆIH Rajkova urna je na ‘čuvanju’...

Rajko je sletio s ceste u provaliju duboku 11 metara. Otvorili su se zračni jastuci, ali su mu slomljena dva rebra, a dobio je i snažni udarac u glavu. Kolima Hitne pomoći prebačen je u Rijeku u Klinički bolnički centar na Sušaku, a navodno je potpuno izgubio svijest u kolima Hitne pomoći tijekom vožnje u bolnicu. Od tada su se do danas liječnici borili za njegov život, no nije bilo spasa.

 

 

Idi na 24sata

Komentari 9

  • ribež 05.10.2020.

    Pocivaj u miru legendo. 😭😭😭😭😭😭

  • tacitusvoto 05.10.2020.

    di je to na ravnicama?

  • ponosna slavonija 05.10.2020.

    E moj Rajko

Komentiraj...
Vidi sve komentare