To je to što me zanima!

Otkazan koncert Luisa Fonsija: Ništa od 'Despacita' u Areni

Portorikanski glazbenik koji je postao svjetska senzacija zbog hita 'Despacito' trebao je održati koncert u Areni 26. studenog no zbog komplikacija, koncert se neće održati
Vidi originalni članak

Autor hita 'Despacito' Luis Fonsi ipak ne dolazi u Zagreb. Samo dva dana prije koncerta u zagrebačkoj Areni, organizatori javljaju da je koncert otkazan. 

- Radi komplikacija vezanih za tehničku izvedbu, koja je posljedica izostanka bilo kakve komunikacije od strane menadžmenta Luisa Fonsija, nismo u mogućnosti održati koncert u skladu sa standardom i produkcijom koju ovakav događaj zahtjeva - kazali su nam iz agencije Davos Ideje koja je organizirala koncert. 

Za koncert u sklopu njegove 'Love+dance' turneje u prodaji je bilo tek 9220 ulaznica. Mjesta uz samu pozornicu, 'fan pit', bila su rasprodana. Karta je stajala 185 kuna, što je najniža cijena ulaznice za koncert Fonsija u Europi.

Svi koji su kupili karte povrat novca mogu dobiti već danas na prodajnim mjestima na kojima su ih i kupili. 

 

Fonsi je ranije govorio kako ga posjet Hrvatskoj veseli. Želja mu je bila posjetiti našu obalu i 'isprobati što više hrvatski jela'. Portorikanac je tražio kuhara koji će specijalno za njega napraviti što više hrvatskih delicija. 

U Areni je trebala biti postavljena raskošna produkcija. Oprema je trebala doći u 10 kamiona, a spektakl je trebao sadržavati pirotehniku i light show. Fonsi je trebao nastupiti s 'vojskom' atraktivnih plesačica. 

Idi na 24sata

Komentari 89

  • nav1e 24.11.2017.

    Ma daj da je malo karti prodano?? Pa naravno da je malo mrtvih karti prodano, zasto bi pobogu iko isao na koncert od nekoga di znas samo jednu jedinu pjesmu, i to zapravo ne cijelu, vec 3 rijeci refrena?

  • 24.11.2017.

    Trebalo je narodu reklamirati da se radi o Latino-cajkama, pa da vidite navale na ulaznice!

  • 5000_LoL 23.11.2017.

    Koga???

Komentiraj...
Vidi sve komentare