Show

Komentari 89

Otkazan koncert Luisa Fonsija: Ništa od 'Despacita' u Areni

Otkazan koncert Luisa Fonsija: Ništa od 'Despacita' u Areni

Portorikanski glazbenik koji je postao svjetska senzacija zbog hita 'Despacito' trebao je održati koncert u Areni 26. studenog no zbog komplikacija, koncert se neće održati

Autor hita 'Despacito' Luis Fonsi ipak ne dolazi u Zagreb. Samo dva dana prije koncerta u zagrebačkoj Areni, organizatori javljaju da je koncert otkazan. 

- Radi komplikacija vezanih za tehničku izvedbu, koja je posljedica izostanka bilo kakve komunikacije od strane menadžmenta Luisa Fonsija, nismo u mogućnosti održati koncert u skladu sa standardom i produkcijom koju ovakav događaj zahtjeva - kazali su nam iz agencije Davos Ideje koja je organizirala koncert. 

Za koncert u sklopu njegove 'Love+dance' turneje u prodaji je bilo tek 9220 ulaznica. Mjesta uz samu pozornicu, 'fan pit', bila su rasprodana. Karta je stajala 185 kuna, što je najniža cijena ulaznice za koncert Fonsija u Europi.

Svi koji su kupili karte povrat novca mogu dobiti već danas na prodajnim mjestima na kojima su ih i kupili. 

 

Fonsi je ranije govorio kako ga posjet Hrvatskoj veseli. Želja mu je bila posjetiti našu obalu i 'isprobati što više hrvatski jela'. Portorikanac je tražio kuhara koji će specijalno za njega napraviti što više hrvatskih delicija. 

U Areni je trebala biti postavljena raskošna produkcija. Oprema je trebala doći u 10 kamiona, a spektakl je trebao sadržavati pirotehniku i light show. Fonsi je trebao nastupiti s 'vojskom' atraktivnih plesačica. 

Najčitaniji članci