To je to što me zanima!

Ovako su izgledala lica Leta 3 dok su se čitali glasovi žirija...

Kamere su sinoć snimale Letovce i za vrijeme glasanja, a sudeći po viđenom, bili su napeti, ali i razočarani razvojem događaja.
Vidi originalni članak

Let 3 oduševio je publiku na sinoćnjem finalu, ali ne i žiri koji nam je dao samo 11 bodova.

Publika nam je dala ukupno 112, pa smo na kraju završili na 13. mjestu, ali 7. po pitanju samo glasova publike. Hrvati su danas jako ljuti i razočarani jer smatraju da su Riječani pokradeni, a pobjednica 67. Eurosonga je Šveđanka Loreen koja je glasila za favoritkinju od samog početka.

Kamere su sinoć snimale Letovce i za vrijeme glasrovanja, a sudeći po viđenom, bili su napeti, ali i razočarani razvojem događaja. Ishod večeri su našoj reporterki Ivani Prkačin u Liverpoolu ipak komentirali u svom stilu.

POGLEDAJTE VIDEO: JE LI HRVATSKA TREBALA DOBITI VIŠE BODOVA?

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

- Znate što je bilo, jučer se dogodilo. Nas je žiri pozvao na jedan sastanak i onda su nas htjeli naguzit' i mi nismo htjeli. Zato žiri danas nije bio na našoj strani. Publika je, jer publika još uvijek ima pi*ke. A mi volimo pi*ke - rekao je Damir Martinović Mrle (61).

EKSKLUZIVNO IZ LIVERPOOLA Prve izjave Leta 3 nakon finala: Nismo se nagu*ili i žiri nije bio na našoj strani, ali publika jest

POGLEDAJTE VIDEO: 'OPET SU NAS POKUŠALI UVUĆI U NEKE PE*ERSKE RADNJE'

- Odlično, super. Napokon je gotovo. Pokazalo se to s početka cijele priče, kao kad smo namjestili pobjedu na Dori. Opet su nas pokušali uvući u neke pe*erske radnje, protuprirodne čak bih dodao. Ali eto, mi smo na strani naroda i narod je očito na našoj strani. Dobili smo iznenađujuće velik broj bodova od publike iz cijele Europe i svijeta. To nam je zaista velika nagrada i satisfakcija za trud koji smo uložili. To je nešto što nas ispunjava, i duhovno i tjelesno, i otvore i zatvore. Sretni smo - u svom je sarkastičnom stilu rekao Zoran Prodanović Prlja (58).

Idi na 24sata

Komentari 72

  • sveinista 14.05.2023.

    Ovo vam je zivotni uspjeh i budite sretni. Nitko vas ne uvlaci u pe*derske poslove kad se vi cijeli zivot pe*derisete sami.

  • Zlatni_Pan 14.05.2023.

    Da li su konačno shvatili da nisu nikakvi umjetnici, nego obični exibicionisti? Šarlatani? Prevare od ljudi, koji su dobili stanove od grada Rijeke za pokazivanje guzice? Ali pogodi što? Oni su manjina! Trice!

  • Luna777 14.05.2023.

    Ne čudi me, no naprosto ne mogu vjerovati da je ova toliko favorizirana pjesma s naše strane, od 35 zemalja dobila samo 11 bodova, i bili smo predzadnji. Čak i susjedi Slovenci, a i Ukrajina kojoj je izgleda ta nazovi pjesma posvećena, nije prepoznala tu ljepotu performansa u gaćama, rapsodiju muzike, ljepotu "ugodnu" oku. Očito žiri prepoznao da je ovo teška sprdačina od muzike. Kao da nemamo bolje pjesme i bolje pjevače, ali eto, neki naši stručnjaci mislili da je dovoljan performans (što gore to bolje) i da ćemo biti u prvih pet. Što reći, nezasluženo smo na 13 mjestu zahvaljujući publici. Mene rezultat nije iznenadio.

Komentiraj...
Vidi sve komentare