To je to što me zanima!

Ovce u svemiru: 'Farmagedon' će ih sve lansirati u nepoznato

Čudna svjetla nad mirnim gradićem Mossinghamom najavila su dolazak misterioznog posjetitelja iz daleke galaksije. Hoće li Janko uspjeti spasiti novostečene prijatelje?
Vidi originalni članak

Aardman Animation je filmski studio koji je u svojih 46 godina postojanja snimio neke od najlegendarnijih primjeraka animacije. Takvo što pokušat će i naredne godine napraviti sa svojim novim filmom, 'Janko Strižić Film: Farmagedon'.

POROBLJENI Došlo je vrijeme da ustanemo protiv vanzemaljskih tiranina

U pitanju je još jedan film iz serijala filmova o šarmantnoj ovci Janku Strižiću. U novom filmu Janko i njegovi prijatelji postat će prijatelji s vanzemaljskim posjetiteljima i avanturističkim pothvatom će ih probati spasiti od zlobnih organizacija koje ih pokušavaju uhvatiti.

PJESMA LEDA I VATRE Kraj 'Igre prijestolja': Stigao je prvi video iz posljednje sezone

Serijal o Janku Strižiću trenutačno se sastoji od 150 epizoda u formatu od sedam minuta te od jednog kratkometražnog filma od pola sata. Tim filmovima valja pridodati hit dugometražni uradak iz 2015. godine, kojem je 'Janko Strižić Film: Farmagedon' nastavak.

Pogledajte prvi foršpan

Radnja filma je, posve u stilu Aardman Animationsa, podosta čudna i smiješna. Čudna svjetla nad mirnim gradićem Mossinghamom najavila su dolazak misterioznog posjetitelja iz daleke galaksije. No na obližnjoj farmi, Mossy Bottom, Shaun ima druge stvari u vidu jer uporno pokušava osmisliti nove spačke, koje cijelo vrijeme ometa njegov prijatelj, ovčarski pas Bitzer.

GLUMAČKA POSTAVA SE PUNI Stara se lica vraćaju: Likovi iz 24. Bonda nastupit će i u 25.

Kada neugodan, ali simpatičan vanzemaljac s nevjerojatnim moćima sleti u blizini farme Mossy Bottom, Shaun uvidi priliku za zabavu i pustolovinu sa stranim stvorenjima. Shaun će ubrzo otići na misiju da otprati tog intergalaktičkog posjetitelja kući prije nego što ga zlokobna organizacija može uhvatiti. Mogu li Shaun i njegovo stado spriječiti Farmageddon na farmi Mossy Bottom?

Film u sva bolja kina dolazi tijekom travnja naredne godine, u distribuciji Blitz Filma.

Što vam horoskop donosi u nadolazećoj godini: Evo koji će biti najsretniji mjesec za svaki horoskopski znak!

Idi na 24sata

Komentari 0

Komentiraj...
Vidi sve komentare