Show

Komentari 0

Došlo je vrijeme da ustanemo protiv vanzemaljskih tiranina

Došlo je vrijeme da ustanemo protiv vanzemaljskih tiranina

Desetljeće je proteklo nakon što su vanzemaljske snage osvojile Zemlju. Zločina više nema. Nema niti siromaštva, kao niti nezaposlenosti. Ostali su samo despoti koji nama vladaju

Nakon nekoliko mjeseci čekanja studio Focus Features napokon je odlučio dati nam nekoliko dobrih videa o svojem novom filmu nazvanom 'Captive State'.

Radnja filma na prvi je pogled jednostavna, no čini se kako bi u pitanju mogao biti jedan od onih filmova kod kojih nas mnogo toga može iznenaditi. Redatelj Rupert Wyatt, koji iza sebe ima odlične filmove 'The Escapist' te 'Rise of the Planet of the Apes', vodi ovaj projekt već dvije godine, koliko dugo je trajalo sve vezano za produkciju filma. Uz Ericu Beeney odgovoran je i za scenarij, a kako je i prije pisao scenarije, i to kvalitetne, povjerenja u njega imamo.

Pogledajte prethodni teaser

Jedno je desetljeće proteklo nakon što su vanzemaljske snage osvojile Zemlju. Zločina više nema. Nema niti siromaštva, kao niti nezaposlenosti. No u jednom okrugu Chicaga počeli su se odvijati događaji koji bi nam mogli vratiti naš planet ponovno u naše ruke. Pokret otpora je nastao. Pokret koji će zapaliti svijet.

Pogledajte foršpan

U filmu glumi podosta velik broj relativno poznatih glumaca. Tako nastupaju Vera Farmiga, Madeline Brewer, John Goodman, Alan Ruck, Kevin J. O'Connor, James Ransone, Jonathan Majors, D.B. Sweeney, Ashton Sanders, Kevin Dunn, Ta'Rhonda Jones, Kiki Layne i Machine Gun Kelly.

Valja spomenuti da premda smo vidjeli već nekoliko videa, u stvari i dalje ne znamo dovoljno o filmu da bismo mogli reći išta smisleno. Koliko god to na prvi pogled bilo loše, ipak ćemo reći kako nam se čini da će točno taj misteriozan pristup pomoći djelu.

'Captive State' u kina dolazi 29. ožujka 2019. godine.

Što vam horoskop donosi u nadolazećoj godini: Evo koji će biti najsretniji mjesec za svaki horoskopski znak!

Najčitaniji članci