Show

Komentari 0

Stara se lica vraćaju: Likovi iz 24. Bonda nastupit će i u 25.

Stara se lica vraćaju: Likovi iz 24. Bonda nastupit će i u 25.

Napokon će se dogoditi nešto što do sada nismo nikada vidjeli. Bondova djevojka iz 24. filma, dr. Madeleine Swann (glumi ju Lea Seydoux), pojavit će se i u 25. filmu

Neke stvari su nužne u svakom filmu o najtajnijem agentu, Jamesu Bondu, kako bi se film mogao smatrati filmom o Jamesu Bondu. Naravno, govorimo o njegovim vjernim pomagačima M, Q i Moneypenny. A zvijezde koje smo u prethodnom filmu vidjeli u tim ulogama, Ralph Fiennes, Ben Whishaw i Naomie Harris, vratit će se i u narednom filmu tim likovima.

No trenutačno je interesantnija vijest kako će se napokon dogoditi nešto što do sada nismo nikada vidjeli - Bondova djevojka iz 24. filma, dr. Madeleine Swann (glumi ju Lea Seydoux), pojavit će se i u 25. filmu. Premda je to nešto što se doslovno nikada nije dogodilo, kako ćemo gledati okončanje priče koja je započela u prvom filmu s Danielom Craigom, tako je posve smisleno da vidimo i okončanje jedne Bondove veze, po mogućnosti bez oružja.

A vijesti tu ne staju. Nakon što su i redatelj Danny Boyle, a i scenarist John Hodge nenadano dali otkaz, nakon sukoba s glumcem Danielom Craigom, brzo je pronađen novi redatelj. U pitanju je Cary Joji Fukunaga, Amerikanac koji je oduševio mnoge svojim filmom iz 2009. godine, 'Sin Nombre'. Taj redatelj nastavio je snimati dobre filmove, pa je tako napravio i hvaljene uratke 'Jane Eyre' te 'Beasts of no Nation'. A kako je osim redatelja i scenarist, John Hodge, napustio produkciju, tako se posla prihvatio upravo redatelj, kojemu su krenuli pomagati Neal Purvis i Robert Wade.

Purvis i Wade su odgovorni za šest prethodnih Bondova, koje se sve može bez problema hvaliti, tako da smatramo kako je Bond ponovno u dobrim rukama. Što se tiče činjenice da se apsolutno svi glumci vraćaju u 25. film, u pitanju je još jedna potvrda da ćemo nakon tog filma uistinu vidjeti reboot serijala, s novim glumcima na svim bitnim pozicijama u franšizi. Ovaj film možemo shvatiti kao svojevrstan 'labuđi pjev' za sve uključene, pa očekujemo odlične izvedbe.

Novi Bond u kina dolazi 14. veljače 2020., nakon što se objava u 2019. pokazala posve neozbiljnom. Osim tog razloga, postoje i razlozi financijske prirode, koji objašnjavaju zašto ćemo čekati 25. Bonda toliko dugo. Naime, na Valentinovo 2020. osim tog Bonda ne dolazi niti jedan drugi pravi blockbuster, pa producenti tako namjeravaju osvojiti mnogo kina ovim potezom. A tko zna, možda se i Dan zaljubljenih pokaže kao savršen trenutak za gledanje akcijskih uradaka, umjesto tradicionalno romantičnih.

Najčitaniji članci