Show

Komentari 1

Kraj 'Igre prijestolja': Stigao je prvi video iz posljednje sezone

Kraj 'Igre prijestolja': Stigao je prvi video iz posljednje sezone

U posljednjoj epizodi sedme sezone 'Igre prijestolja' saznali smo tko su uistinu roditelji Jona Snowa i vidjeli smo kako se ruši Zid. Kraj sage će nam doći za samo pet mjeseci

Svi pravi obožavatelji serije 'Igra prijestolja' gledali su kraj sedme sezone te serije sjedeći na rubovima svojih stolaca. Ipak, bila je to epizoda koja nam je pokazala neke od najbitnijih stvari koje smo do sada vidjeli u seriji.

Tako smo u konačnoj epizodi sedme sezone saznali tko su uistinu roditelji Jona Snowa te otkuda potječe njegova loza. Osim toga, vidjeli smo jednu od strašnijih scena serije. Vidjeli smo Noćnog kralja kako sa svojim ledenim zmajem ruši Zid i omogućava armije neumrlih da po prvi put u tko zna koliko prođu tu nepremostivu barijeru.

No 15 mjeseci prošlo je od tog trenutka te smo već istinski nestrpljivi postali za ikakvim novim materijalom. Fotografije koje kolaju bile su dovoljne jedno vrijeme, no sada je došlo i vrijeme da nam HBO krene davati video materijal iz nove sezone. Prvi video koji je pušten u opticaj traje samo 38 sekundi, ali i to je bilo dovoljno da krenemo osjećati trnce od iščekivanja.

Pogledajte prvi video

Autori serije David Benioff (48) i Dan Weiss (41) još su u ljeto 2017. najavili kako će osmoj sezoni posvetiti najviše vremena, točnije godinu i pol. Pretpostavlja se da je na osmu sezonu serije utrošeno najviše novaca do sada, skoro 100 milijuna kuna samo po jednoj epizodi.  

Autori su otkrili kako osma sezona ima šest epizoda, za razliku od svih dosadašnjih koje su imale po deset, osim sedme koja je imala sedam epizoda. No, navodno će epizode trajati po 80 minuta ili duže.

Osma sezona 'Igre prijestolja' bit će lansirana u travnju 2019. godine.

Najčitaniji članci