Show

Komentari 0

Ovce u svemiru: 'Farmagedon' će ih sve lansirati u nepoznato

Ovce u svemiru: 'Farmagedon' će ih sve lansirati u nepoznato

Čudna svjetla nad mirnim gradićem Mossinghamom najavila su dolazak misterioznog posjetitelja iz daleke galaksije. Hoće li Janko uspjeti spasiti novostečene prijatelje?

Aardman Animation je filmski studio koji je u svojih 46 godina postojanja snimio neke od najlegendarnijih primjeraka animacije. Takvo što pokušat će i naredne godine napraviti sa svojim novim filmom, 'Janko Strižić Film: Farmagedon'.

U pitanju je još jedan film iz serijala filmova o šarmantnoj ovci Janku Strižiću. U novom filmu Janko i njegovi prijatelji postat će prijatelji s vanzemaljskim posjetiteljima i avanturističkim pothvatom će ih probati spasiti od zlobnih organizacija koje ih pokušavaju uhvatiti.

Serijal o Janku Strižiću trenutačno se sastoji od 150 epizoda u formatu od sedam minuta te od jednog kratkometražnog filma od pola sata. Tim filmovima valja pridodati hit dugometražni uradak iz 2015. godine, kojem je 'Janko Strižić Film: Farmagedon' nastavak.

Pogledajte prvi foršpan

Radnja filma je, posve u stilu Aardman Animationsa, podosta čudna i smiješna. Čudna svjetla nad mirnim gradićem Mossinghamom najavila su dolazak misterioznog posjetitelja iz daleke galaksije. No na obližnjoj farmi, Mossy Bottom, Shaun ima druge stvari u vidu jer uporno pokušava osmisliti nove spačke, koje cijelo vrijeme ometa njegov prijatelj, ovčarski pas Bitzer.

Kada neugodan, ali simpatičan vanzemaljac s nevjerojatnim moćima sleti u blizini farme Mossy Bottom, Shaun uvidi priliku za zabavu i pustolovinu sa stranim stvorenjima. Shaun će ubrzo otići na misiju da otprati tog intergalaktičkog posjetitelja kući prije nego što ga zlokobna organizacija može uhvatiti. Mogu li Shaun i njegovo stado spriječiti Farmageddon na farmi Mossy Bottom?

Film u sva bolja kina dolazi tijekom travnja naredne godine, u distribuciji Blitz Filma.

Što vam horoskop donosi u nadolazećoj godini: Evo koji će biti najsretniji mjesec za svaki horoskopski znak!

Najčitaniji članci